Libnet.ro
UNICEF

17:30

Post-Brexit Marea Britanie anunta ca inchide robinetul pentru forta de munca ieftina si slab calificata din afara tarii

Hotnews Hotnews,
 Post-Brexit Marea Britanie anunta ca inchide robinetul pentru forta de munca ieftina si slab calificata din afara tarii

Marea Britanie va inchide robinetul pentru forta de munca slab calificata din afara tarii si va cere ca toti muncitorii straini calificati care doresc sa lucreze in Regat sa aiba o oferta de munca, sa indeplineasca conditiile salariale si cerintele legate de cunoasterea limbii engleze, relateaza Reuters. Aceste noi reguli vor fi aplicate de anul viitor, dupa ce etapa de tranzitie post-Brexit se va incheia. continuă pe Hotnews

Post-Brexit Marea Britanie anunta ca inchide robinetul pentru forta de munca ieftina si slab calificata din afara tarii

Marea Britanie va inchide robinetul pentru forta de munca slab calificata din afara tarii si va cere ca toti muncitorii straini calificati care doresc sa lucreze in Regat sa aiba o oferta de munca, sa indeplineasca conditiile salariale si cerintele legate de cunoasterea limbii engleze, relateaza Reuters. Aceste noi reguli vor fi aplicate de anul viitor, dupa ce etapa de tranzitie post-Brexit se va incheia.

Post-Brexit |Marea Britanie anunta ca inchide robinetul pentru strainii slab calificati, incepand din 2021

Regatul Unit anunta ca va 039;inchide robinetul039; pentru strainii slab calificati si le va solicita tuturor lucratorilor calificati care doresc sa vina in aceasta tara sa aiba oferte de munca ferme si sa indeplineasca cerinte salariale si de cunoastere a.

Aproape 500.000 de romani din Marea Britanie au aplicat pentru a obtine statutul de rezident care le permite sa locuiasca si sa lucreze acolo in continuare

Pana la 31 ianuarie, 498. 700 de romani din Marea Britanie au aplicat pentru statutul de rezident in cadrul sistemului de inregistrare pus de autoritatile britanice la dispozitia cetatenilor europeni care vor sa locuiasca in Regatul Unit si dupa 31 decembrie 2020. Aceasta inseamna ca in ultima luna au cerut statutul de rezident 63. 000 de romani.

BREXIT. Marea Britanie, masura catastrofala pentru mii de romani. Ce se intampla cu muncitorii

Autoritatile din Marea Britanie au anuntat ca inchid robinetul muncii slab calificate si au anuntat care sunt criteriile dupa care vor selecta dupa Brexit muncitorii veniti din alte tari! Astfel, nu vor mai ajunge in Regatul Unit muncitori slab pregatiti, ci doar cei care stapanesc foarte bine meseria pe care o practica, cat si limba .

Brexit. Ce se intampla cu aproape 500.000 de romani din Marea Britanie. Autoritatile au anuntat acum

Marea Britanie este deja in afara Europei, dar problemele de-abia de acum in colo incep sa apara, si asta ii vizeaza inclusiv pe romanii care sunt deja acolo, dar si pe cei care si-au depus cerera de a locui si lucra pe teritoriul britanic. Brexit. Ce se intampla cu aproape 500. 000 de romani din Marea .

E cod rosu in Marea Britanie, din cauza furtunii Dennis. Serviciile meteo au emis avertismentul de pericol de moarte

Furtuna Dennis a lovit duminica Marea Britanie.

Marea Britanie, lovita ploi torentiale si vanturi violente. Serviciile meteo au declarat cod rosu in Tara Galilor si au emis avertismentul de pericol de moarte

Ploi torentiale, vanturi violente: Dennis a lovit duminica Marea Britanie, tintuind la sol sute de avioane, in timp ce in sudul Tarii Galilor a fost declarat cod rosu de furtuna, iar serviciile meteo au emis av.

VIDEO Cod rosu in Marea Britanie din cauza furtunii Dennis

Furtuna Dennis a lovit duminica Marea Britanie, tintuind la sol sute de avioane, in timp ce in sudul Tarii Galilor a fost declarat cod rosu de furtuna, iar serviciile meteo au emis avertismentul de pericol de moarte, relateaza Agerpres.

Curse de avioane anulate si alerte de inundatii in Marea Britanie, provocate de a doua furtuna majora din aceasta saptamana

Marea Britanie a fost lovita sambata de a doua furtuna majora din aceasta saptamana, numita Dennis, care a dus la perturbarea traficului aerian si feroviar si la alerte de inundatii in multe regiuni ale tarii, intr-un moment in care multe scoli intra in vacanta, transmite Reuters.

Uniunea Europeana cauta variante de a umple golul finanaciar lasat de Marea Britanie

Presedintele Uniunii Europene a propus vineri sa completeze gaura lasata de Marea Britanie in urmatorul buget pe termen lung al blocului, cu venituri dintr-o noua taxa pe materiale plastice si fonduri din comertul cu emisii de carbon, noteaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )