Libnet.ro
UNICEF

10:45

Marea Britanie interzice accesul cetatenilor Uniunii Europene cu antecedente penale

B1 B1,
Marea Britanie interzice accesul cetatenilor Uniunii Europene cu antecedente penale

Ministrul de interne britanic a anuntat ca, de la 1 ianuarie, cetatenilor cu antecedente penale li se va interzice intrarea in Marea Britanie. Pana acum,autoritatiletrebuiau sa demonstreze. continuă pe B1

Brexit. Cetatenii europeni cu antecedente penale nu vor mai putea intra in Marea Britanie

Cetatenii Uniunii Europene care au condamnari penale mai mari de un an de inchisoare nu vor mai putea intra in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021, a anuntat Ministrul britanic de Interne. Masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din UE.

Marea Britanie: Restrictii pentru cetatenii UE cu antecendete penale

Marea Britanie inaspreste regimul de acces pentru cetatenii Uniunii Europene care au antecedente penale, conform Ministerului de Interne britanic, potrivit BBC, preluat de Mediafax.

Uniunea Europeana si Marea Britanie reiau joi negocierile pentru un acord comercial post-Brexit

Uniunea Europeana si Marea Britanie vor relua joi negocierile pentru o noua tentativa de a proteja relatiile comerciale post-Brexit, de ordinul miliardelor de dolari, prin intermediul unui acord, transmite Reuters.

VIDEO RRS Attenborough, cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, la primele teste

Cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, numita dupa renumitul naturalist britanic David Attenborough, si-a parasit santierul naval pentru primele incercari tehnice pe mare miercuri, inainte de prima misiune de anul viitor, potrivit AFP.

Alexander Adamescu, bun de extradat. Fiul fostului magnat Astra a pierdut definitiv procesul din Marea Britanie prin care se opunea predarii

Alexander Adamescu, fiul fostului om de afaceri Dan Adamescu, a pierdut definitiv procesul de extradare din Marea Britanie, potrivit portalului instantei supreme din Regatul Unit. Adamescu Jr. poate fi extradat in Romania, unde procurorii DNA il acuza de dare de mita, intr-un dosar disjuns din cel in care a fost condamnat tatal sau.

Cinci milioane cetateni din UE si Marea Britanie, confirmati pozitiv cu Covid-19

Uniunea Europeana si Marea Britanie au depasit cifra de 5 milioane de locuitori infectati cu noul co.

Marea Britanie isi intensifica negocierile comerciale cu Statele Unite

Ministrul Comertului, Liz Truss a declarat ca Marea Britanie isi intensifica negocierile comerciale cu Statele Unite, conform Reuters.

Marea Britanie si Statele Unite condamna o campanie de atacuri cibernetice din partea Rusiei

Marea Britanie si Statele Unite au condamnat luni ceea ce au numit o serie de atacuri cibernetice orchestrare de serviciul de spionaj militar al Rusiei, inclusiv tentative de perturbare a Olimpiadei si a Jocurilor Paralimpice programate sa aiba loc anul viitor la Tokyo, transmite Reuters.

Administrarea primului vaccin anti-COVID-19 ar putea incepe dupa Craciun, in Marea Britanie

Marea Britanie ar putea incepe administrareaunui vaccin impotriva COVID-19, dupa Craciun. Este vorba despre formula dezvoltata deUniversitatea Oxford sifabricat de AstraZeneca, care se aflam.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )