Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marea Britanie isi rezerva dreptul de a inarma fortele ucrainene

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie isi rezerva dreptul de a inarma fortele ucrainene

Marea Britanie isi rezerva dreptul de a inarma fortele ucrainene si sa impiedice colapsul acestora, a afirmat marti ministrul britanic al Afacerilor Externe, Philip Hammond, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Philip Hammond: Marea Britanie isi rezerva dreptul sa inarmeze fortele ucrainene

Seful dimplomatiei britanice a afirmat marti ca Marea Britanie isi rezerva dreptul sa inarmeze fortele ucrainene si sa impiedice colapsul acestora, informeaza AFP. Fiecare tara din NATO poate decide.

Marea Britanie: Ne rezervam dreptul de a le da arme

Marea Britanie isi rezerva dreptul de a inarma fortele ucrainene si va impiedica prabusirea lor, a dat asigurari marti ministrul britanic de externe, Philip Hammond, potrivit AFP. Fiecarei tari din.

Marea Britanie face planuri de avarie pentru un posibil exit al Greciei din Zona Euro

Cancelarul britanic George Osborne anunta ca Marea Britanie se pregateste pentru o posibila iesire a Greciei in Zona Euro, fenomen ce a primit deja un nume - Grexit, relateaza Market Business News. Cancelarul Osborne a aratat ca Marea Britanie trebuie sa fie pregatita pentru instabilitatea financiara declansata de o eventuala iesire sau excludere a Greciei din Zona Euro.

Banca HSBC, investigata in SUA, Marea Britanie, Franta si alte tari, in cazul de evaziune fiscala

HSBC Holdings este investigata in SUA, Marea Britanie, Franta si alte tari dupa ce a recunoscut ca la divizia de private banking din Elvetia au avut loc nereguli care au permis ca unii dintre clienti sa .

Swiss Leaks: HSBC Holdings este investigata in SUA, Marea Britanie, Franta si alte tari, in cazul de evaziune fiscala

HSBC Holdings este investigata in SUA, Marea Britanie, Franta si alte tari dupa ce a recunoscut ca la divizia de private banking din Elvetia au avut loc nereguli care au permis ca unii dintre clienti sa eludeze fiscul, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

Marea Britanie: Patru romani, condamnati la cate sase luni de inchisoare cu suspendare dupa ce au furat din banii aruncati de turisti la intrarea in Turnul Londrei

Patru romani au fost condamnati in Marea Britanie pentru ca au furat 350 de lire sterline din banii aruncati de turisti in santul din fata Portii Tradatorilor, la intrarea in Turnul Londrei, si destinati.

Marea Britanie se pregateste pentru IESIREA Greciei din zona euro

Marea Britanie se pregateste pentru o posibila iesirea a Greciei din zona euro, prin masuri care sa asigure bancile britanice si companiile expuse la risc, anunta Russia Today. Premierul birtanic David.

Un exemplar din Magna Carta, descoperit in Marea Britanie, a fost evaluat la 13,4 milioane de euro

O editie a documentului istoric englez Magna Carta, datand din perioada anului 1300, care a instituit domnia statului de drept, a fost descoperita in arhivele unui consiliu local din Marea Britanie, fiind evaluata.

Un exemplar din Magna Carta, descoperit in Marea Britanie

O editie a documentului istoric englez Magna Carta, din perioada anului 1300, care a instituit domnia statului de drept, a fost descoperita in arhivele unui consiliu local din Marea Britanie, fiind evaluata la circa 13,4 milioane de euro, informeaza theguardian. co. uk, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )