Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marea Britanie lanseaza duminica un nou sistem de vize, pe termen lung, pentru Hong Kong

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie lanseaza duminica un nou sistem de vize, pe termen lung, pentru Hong Kong

Marea Britanie a dat asigurari astazi ca vrea sa apere libertatea si autonomia Hong Kong-ului prin lansarea noilor sale vize pe termen lung pentru locuitorii din fosta colonia britanica, anuntate ca reactie la legea controversata privind securitatea impusa de China. continuă pe Ziarul Bursa

Facebook lanseaza News in Marea Britanie

Facebook News se extinde, pentru prima oara, in afara Statelor Unite, fiind acum disponibil in Marea Britanie, unde promite bani si trafic pentru publicatii.

Facebook lanseaza News in Marea Britanie

Facebook News se extinde, pentru prima oara, in afara Statelor Unite, fiind acum disponibil in Marea Britanie, unde promite bani si trafic pentru publicatii.

Mutatia din Marea Britanie se extinde in Romania! Medicii sunt in alerta

Creste ingrijorarea in tara din cauza noii tulpini de SARS CoV-2 descoperita in Marea Britanie. Dupa Giurgiu si Bucuresti, un nou caz a aparut la Suceava. Este vorba despre un barbat care s-a intors recent din Marea Britanie. intre timp, in Capitala, in urma probelor prelevate la Scoala numarul 28, exista suspiciuni ca inca 4 persoane ar fi infectate cu noua mutatie.

A fost confirmat al cincilea caz de infectare cu noua tulpina de COVID din Marea Britanie

Un nou caz de infectare cu noua tulpina B. 7 a virusului Sars Cov-2, originara din Marea Britanie, a fost depistat marti.

Marea Britanie, in conflict cu UE privind livrarea vaccinurilor pentru COVID-19. AstraZeneca a anuntat ca va putea livra doar 25% din dozele programate pentru primul trimestru

Marea Britanie se afla in coliziune cu Uniunea Europeana in ceea ce priveste lipsa vaccinurilor, dupa ce Bruxelles-ul a refuzat sa accepte ca cetenii din Marea Britanie au prioritate privind livrarea dozelor.

CORONAVIRUS |Marea Britanie depaseste 100.000 de decese, pe masura ce focarul se extinde

Peste 100. 000 de oameni au murit in Marea Britanie dupa ce au contractat coronavirusul, la un an dupa cel mai mortal focar din Europa, au aratat marti cifrele guvernului. Marea Britanie, a cincea tara din din.

Studiu SARS-CoV-2: Numarul pacientilor identificati cu tulpina din Marea Britanie este in crestere, iar tulpina poate ajunge dominanta in Romania

Reprezentanii MedLife afirma ca, din 79 de probe de SARS-CoV-2 recoltate din mai multe orase ale tarii, in cadrul unui studiu, 10 contin noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Dintre acestea, sase provin din Bucuresti, iar cate doua din Valcea si Cluj. Specialistii considera, astfel, ca exista posibilitatea unei transmiteri comunitare a noii tulpini.

Studiu de secventiere SARS CoV2: Numarul pacientilor identificati cu noua tulpina din Marea Britanie este in crestere. Exista riscul ca aceasta tulpina sa devina dominanta si in Romania

In urma unei analize efectuata de catre specialistii MedLife parte a diviziei de cercetare din cadrul grupului, din cele 79 de genomuri SARS-CoV-2, probe recoltate in perioada 13 21 ianuarie 2021 si provenite din mai multe orase ale tarii Bucuresti, Cluj, Valcea, Galati, Targoviste, Slobozia, Calarasi), s-a constatat ca 10 dintre acestea contin noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Potrivit raportului, probele ce contin noua tulpina provin din Bucuresti, 6 probe, din Valcea, 2 probe, si din Cluj, 2 probe. Asadar, exista posibilitatea unei transmiteri comunitare, spun specialistii.

Mutescu (ANAF): Persoanele fizice care trec frontiera pentru a merge in Marea Britanie vor fi supuse controalelor vamale Oricand puteti fi opriti si controlati

Persoanele fizice care vor trece frontiera pentru a merge in Marea Britanie vor fi supuse controalelor vamale, a declarat Marcel Simion Mutescu, director general Directia Generala a Vamilor - ANAF, intr-o conferinta online organizata de Financial Intelligence. Este neplacut, avand in vedere ce-a fost pana acum, dar asta se intampla de la 1 ianuarie, a spus el.

Vrem dozele pe care le-am comandat si platit, spune Marea Britanie dupa tensiunile dintre UE si AstraZeneca pe tema livrarilor de vaccinuri contra Covid-19

Marea Britanie a declarat joi ca trebuie sa primeasca toate vaccinurile contra Covid-19 pe care le-a comandat si platit, dupa ce UE a intrebat AstraZeneca daca poate sa redirectioneze livrari de doze dinspre Regatul Unit spre blocul comunitar, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )