Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN MAREA BRITANIE: Migratia neta a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN MAREA BRITANIE: Migratia neta a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din aproape sase ani, in anul incheiat in iunie, ca urmare a declinului numarului de sosiri ale unor cetateni din Uniunea Europeana pentru munca, din cauza Brexitului. continuă pe Ziarul Bursa

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din proape sase ani in anul incheiat.

Boris Johnson da asigurari ca Marea Britanie iese din UE cel tarziu in 31 ianuarie

Premierul Boris Johnson a subliniat, vineri, ca Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana pana in 31 ianuarie, in cazul in care el si conservatorii sai ies victoriosi la alegerile anticipate din 12.

E.ON restructureaza divizia din Marea Britanie

Grupul energetic german E. On a anuntat vineri un plan de restructurare a diviziei din Marea Britanie.

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

Klaus Iohannis da asigurari romanilor din Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile romanilor din Marea Britanie vor fi protejate in .

Romanii care au violat si fortat la sex oral o copila de 16 ani din Marea Britanie. Fata se despartise de amici si mergea la o intalnire cu prietenul ei

Autoritatile judiciare din Marea Britanie cer transferul intr-un penitenciar din Romania a doi barbati din Hunedoara care au violat si obligat la sex oral o adolescenta de 16 ani din Anglia. Curtea Coroanei Northampton i-a condamnat la 14 si respectiv 16 ani de inchisoare, insa acasa vor scapa cu doar 12 ani de uscarie.

LA NIVELUL REGIUNII ECE, Globalworth a inaugurat cel mai inteligent lobby al unei cladiri de birouri

Globalworth a inaugurat, ieri, cel mai inteligent lobby dintr-o cladire de birouri, din regiune, care include o serie de inovatii si premiere tehnologice, precum: cea mai mare podea cinetica din lume intr-o cladire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural intr-o cladire de birouri din sudul si estul Europei, un spatiu de relaxare cu gradene incalzite din marmura, proiectoare Schindler - un proiect pilot in CEE -, precum si Pepper, primul angajat robot al companiei.

Cum arata cel mai tare telefon Samsung din 2020 in cele mai noi imagini

Samsung Galaxy S11 va fi disponibil in cel putin doua versiuni si, spre deosebire de 2019, modelul Plus va fi cel mai tare. Acum iti poti face o idee despre design cu ajutorul acestor.

Spitalul Universitar din Bucuresti promite ca va avea cel mai modern centru de radioterapie din tara in cel mult doi ani

Spitalul Universitar din Bucuresti ar urma sa aiba cel mai modern centru de radioterapie din tara in cel mult doi ani, a promis, marti, managerul unitatii medicale, Adriana Nica. in spitalele de stat din Romania functioneaza, in prezent, mult mai putine aparate de radioterapie decat este necesar, iar pacientii bolnavi de cancer care au indicatie de radioterapie asteapta uneori luni de zile pentru a avea acces la tratament.

Eurobarometru: increderea in euro a atins cel mai ridicat nivel din istorie in cele 19 state care folosesc moneda unica

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )