Libnet.ro
UNICEF

09:45

E.ON restructureaza divizia din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
E.ON restructureaza divizia din Marea Britanie

Grupul energetic german E. On a anuntat vineri un plan de restructurare a diviziei din Marea Britanie. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis da asigurari romanilor din Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile romanilor din Marea Britanie vor fi protejate in .

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

Romanii care au violat si fortat la sex oral o copila de 16 ani din Marea Britanie. Fata se despartise de amici si mergea la o intalnire cu prietenul ei

Autoritatile judiciare din Marea Britanie cer transferul intr-un penitenciar din Romania a doi barbati din Hunedoara care au violat si obligat la sex oral o adolescenta de 16 ani din Anglia. Curtea Coroanei Northampton i-a condamnat la 14 si respectiv 16 ani de inchisoare, insa acasa vor scapa cu doar 12 ani de uscarie.

Faze tari: Un roman din Marea Britanie a primit 50 de amenzi de circulatie, desi nici macar nu are masina sau permis de conducere; Un BMW in flacari, stins cu excrementele dintr-o vidanja

Povestea barbatului care a castigat o avere la loto. Cum a aflat ca este milionar. Primul pas catre Robocop: cainii roboti au inceput sa fie folositi de Politie.

IN MAREA BRITANIE: Migratia neta a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din aproape sase ani, in anul incheiat in iunie, ca urmare a declinului numarului de sosiri ale unor cetateni din Uniunea Europeana pentru munca, din cauza Brexitului.

Boris Johnson da asigurari ca Marea Britanie iese din UE cel tarziu in 31 ianuarie

Premierul Boris Johnson a subliniat, vineri, ca Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana pana in 31 ianuarie, in cazul in care el si conservatorii sai ies victoriosi la alegerile anticipate din 12.

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Migratia neta in Marea Britanie a scazut la cel mai redus nivel din proape sase ani in anul incheiat.

Marea Britanie: Supermarketurile produc mai multe deseuri din plastic, desi s-au angajat sa le reduca

Un nou studiu arata ca supermarketurile de Marea Beritanie produc mai multe deseuri din plastic, desi numarul ar fi trebuit sa scada. Se pare ca introducerea pungilor refolosibile E-Bags nu ar da rezultatele asteptate, conform CNN. Problema este ca aceste pungi contin mult mai mult plastic decat cele normale, desi au avantajul ca pot fi folosite de mai multe ori.

Marea Britanie: Conservatorii creditati cu o victorie confortabila la alegerile anticipate din 12 decembrie

Partidul Conservator al premierului Boris Johnson e creditat cu obtinerea unei majoritati confortabile de 68 de mandate in Parlament la alegerile legislative din 12 decembrie, datorita unui avans semnificativ inregistrat in fiefurile traditionale ale opozitiei laburiste, conform unui sondaj mult asteptat realizat de cei de la YouGov si dat publicitatii miercuri noaptea.

Raport: Marea Britanie ar pierde un razboi cu Rusia in Europa de Est

Fortele terestre ale Marii Britanii ar fi in inferioritate in cazul unui conflict cu Rusia, in Europa de Est, potrivit unui think tank britanic din domeniul apararii, scrie BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )