Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Mii de persoane au luat parte la manifestatii in mai multe orase

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie: Mii de persoane au luat parte la manifestatii in mai multe orase

Mii de persoane au luat parte la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunt. continuă pe România Liberă

Mii de persoane au denuntat lovitura de stat a lui Boris Johnson, in mai multe manifestatii din Marea Britanie VIDEO

Mii de persoane au luat parte, sambata, la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunta lovitura de stat a premierului Boris Johnson, dupa decizia acestuia de a suspenda activitatea Parlamentului in linie dreapta inainte de Brexit, relateaza AFP.

FOTO VIDEO Mii de persoane au protestat in Marea Britanie fata de decizia lui Boris Johnson de a suspenda Parlamentul

Mii de persoane au iesit in strada in mai multe orase din Marea Britanie pentru a protesta fata de decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul. Un drum din Londra a fost blocat de protestatarii care scandeaza Rusine, Boris Johnson.

Un jihadist al gruparii Stat Islamic care a decapitat peste 100 de oameni a primit ajutoare sociale din Marea Britanie

Un barbat care obisnuia sa locuiasca in Marea Britanie si care a devenit jihadis al gruparii Stat Islamic, decapitand peste 100 de persoane, a fost capturat in Siria, potrivit publicatiei belgiene De Morgen. Anouar Haddouchi, care s-a nascut in Belgia, dar s-a mutat in orasul britanic Birmingham in anul 2009, a incasat ajutoare sociale de la statul britanic in perioada in care a fost activ in SI.

Digi24: Un roman s-a intors din Marea Britanie cu o masina de 40.000 de euro, dar acasa il astepta o surpriza de proportii. VIDEO

Politistii de frontiera din Maramures au descoperit intr-o curte din localitatea Borsa un autoturism marca BMW, seria 6, in valoare de 40. 000 de euro, care figura in bazele de date ca fiind cautat de catre autoritatile din Marea Britanie.

Digi24: Un calau ISIS care a decapitat peste 100 de oameni a incasat ajutor social din Marea Britanie

Un fost rezident britanic, care a devenit calau ISIS decapitand peste 100 de persoane, a fost capturat in Siria. Anouar Haddouchi, care s-a nascut in Belgia, dar s-a mutat la Birmingham in 2009, a incasat ajutoare sociale de la statul britanic in perioada in care a activat in grupul terorist.

Marea Britanie, la un pas de OPTIUNEA NUCLEARA! Uniunea Europeana ameninta cu activarea celebrului articol 7

Europarlamentari ai mai multor state-membre, printre care si din Romania, se organizeaza pentru activarea articolului 7 al Tratatului Uniunii Europene pentru Regatul Unit, articol care a mai fost folosit in cazul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )