Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Noi conditii de calatorie pentru cetatenii din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie: Noi conditii de calatorie pentru cetatenii din UE

Noi conditii de calatorie, studii, munca si afaceri intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021 pentru cetatenii Uniunii Europene, implicit pentru romani, in relatia cu Marea Britanie,. continuă pe Ziarul Bursa

Noi conditii de calatorie, studii, munca si afaceri post-Brexit: Pasaport, viza, sistem de imigratie bazat pe puncte

Noi conditii de calatorie, studii, munca si afaceri intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021 pentru cetatenii Uniunii Europene, implicit pentru romani, in relatia cu Marea Britanie, odata cu parasirea Blocului Comunitar de catre Regatul Unit.

incepand cu 1 ianuarie 2021, romanii care merg la munca in Marea Britanie vor avea nevoie de viza. Cum se obtin

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord isi va asuma pe deplin statutul de stat tert in relatia cu statele Uniunii Europene, inclusiv cu Romania. Din aceasta perspectiva, regimul de vize si conditiile de calatorie pentru cetatenii europeni, inclusiv cei romani, se vor schimba.

Atentionare de calatorie pentru romanii care tranziteaza Marea Britanie: Un cod galben de gheata si zapada a fost anuntat pentru intreg teritoriul Regatului Unit

Romanii care se deplaseaza in Marea Britanie sunt averizati de MAE ca in intervalul 29 - 31 decembrie 2020, Regatul este afectat de fenomenul producerii de gheata si precipitatii sub forma de ninsoare, cu.

Florin Citu: Romanii care se vor duce in Marea Britanie pentru a lucra sau a studia vor avea nevoie de viza

De la 1 ianuarie 2021, cetatenii europeni, inclusiv romanii, vor avea nevoie de viza pentru a putea lucra si studia in Marea Britanie, in contextul Brexit-ului, a anuntat miercuri premierul Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern. Cetatenii care se vor duce in Marea Britanie in scop turistic nu au nevoie de viza.

Brexit 2021. De maine, romanii care merg in Marea Britanie pentru munca, afaceri sau studii au nevoie de viza

Cetatenii romani care vor intra pe teritoriul Marii Britanii pentru a munci, pentru studii sau pentru dezvoltarea propriei afaceri au nevoie de viza incepand din 1 ianuarie, in timp ce romanii care calatoresc in Marea Britanie in scop turistic sau in vizita nu vor avea nevoie de viza, se mentioneaza intr-un comunicat remis joi de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS).

Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie, romanii vor avea nevoie de viza, anunta premierul Citu

Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie de la data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani vor ave.

Romanii care merg sa lucreze in Marea Britanie vor avea nevoie de viza de munca

De la 1 ianuarie 2021, romanii care vor sa lucreze in Marea Britanie trebuie sa obtina o viza de munca. Aceasta masura se va aplica pentru toti cetatenii Uniunii Europene de anul viitor, cand se incheie perioada de tranzitie a retragerii Regatului Unit din UE.

Record de cazuri noi de COVID-19 Marea Britanie: peste 41.000 de cazuri

Marea Britanie a raportat cel mai mare numar de cazuri de Covid-19 de la debutul pandemiei. Autoritatileau anuntat peste 41. 000 de cazuri noi de coronavirus din cauzaraspandirii noii tulpini in An.

Record de cazuri noi de COVID-19 in Marea Britanie: peste 41.000 de cazuri

Marea Britanie a raportat cel mai mare numar de cazuri de Covid-19 de la debutul pandemiei. Autoritatileau anuntat peste 41. 000 de cazuri noi de coronavirus din cauzaraspandirii noii tulpini in An.

Coronavirus: Marea Britanie inregistreaza vineri 53.285 de cazuri noi si 613 decese

Marea Britanie a inregistrat in ultimele 24 de ore un numar de 53. 285 de cazuri de Covid-19, aceasta fiind a patra zi consecutiva in care este depasit pragul de 50. 000 de infectari, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )