Libnet.ro
UNICEF

13:16

Marea Britanie: O oaie a fost injunghiata si pictata pe blana cu simboluri satanice

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: O oaie a fost injunghiata si pictata pe blana cu simboluri satanice

Locuitorii din zona Parcului National New Forest se confrunta cu o serie de incidente bizare care vizeaza, printre altele si injungherea animalelor, dar si insemnarea lor cu insemne satanice. Evenimentele sunt investigate de politie, iar localnicii sunt ingrijorati ca actiunile de vandalism au fost desfasurate de un cult satanic, noteaza The Independent. continuă pe Hotnews

Cupa Davis: Spania si Marea Britanie, ultimele echipe calificate in semifinale

Tabloul semifinalelor din Cupa Davis a fost completat de Spania si Marea Britanie. Cu un Rafael Nadal in zi de gratie, tara gazda a competitiei a invins-o in sferturi pe Argentina, scor 2-1, meciul de dublu fiind cel decisiv. Confruntarea Marea Britanie vs Germania s-a incheiat dupa primele doua partide de simplu, scor 2-0 in favoarea britanicilor.

Catalin Radulescu acuza fraudarea votului in Diaspora: Nu era nimeni in sectiile de vot din Marea Britanie

Catalin Radulescu a declarat ca votul in Diaspora a fost fraudat. Deputatul PSD a precizat ca are verisori in Marea Britanie, Franta si Germania care i-au spus ca atunci cand au fost sa voteze nu era nimeni in sectiile de votare de acolo.

Cupa Davis: Spania, a doua finalista (2-1 cu Marea Britanie) - Victorii pe linie pentru Rafael Nadal

Spania, echipa gazda a turneului final al Cupei Davis, s-a calificat in finala dupa ce a invins Marea Britanie, scor 2-1. Punctul decisiv a fost adus de perechea Rafael Nadal Feliciano Lopez, victorioasa cu 7-6 3), 7-6 8) in fata cuplului Jamie Murray Neal Skupski.

Marea Britanie vrea sa trimita in Romania un violator condamnat la 20 de ani de inchisoare. Barbatul ar putea scapa mult mai repede din puscarie acasa

Autoritatile judiciare din Marea Britanie solicita transferul unui barbat din judetul Bihor, aflat in stare de detentie in Regatul Unit, in vederea continuarii executarii intr-un penitenciar din Romania a pedepsei aplicate pentru viol si agresiune sexuala.

Tony Blair: Marea Britanie este intr-o harababura periculoasa Fostul premier britanic sustine ca laburistii sai sunt controlati astazi de aripa marxist-leninista

Fostul premier Tony Blair a afirmat, luni, ca Marea Britanie se afla intr-o incurcatura periculoasa si ca nici colegii lui laburisti, dar nici conservatorii actualului prim-ministru nu merita sa castige.

ATAC cu MACETE intr-un cinematograf din Marea Britanie. Cinci adolescenti, RESTATI - BILANTUL VICTIMELOR (VIDEO)

Atac cu macete intr-un cinematograf din Marea Britanie. Atacatorii sunt cinci adolescenti, intre care si o fata de 13 ani, scrie Hotnews. in sala de cinema se aflau circa 100 de persoane. La fata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Ministrul Afacerilor Externe afirma ca, in cazul aglomerarii la sectiile din Marea Britanie, cetatenii vor fi redirectionati

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat ca, in cazul in care va exista un numar mai mare de cetateni romani care doresc sa voteze la sectiile din Marea Britanie, acestia vor fi redirectionati la sectii din apropiere.

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Cozi la sectiile de votare din StratfordLondra. Apelul Ambasadei Romaniei in Marea Britanie

Sute de romani asteptau la cozi, duminica dupa-amiaza, la sectiile de votare din Stratford si Barking, Londra. Reprezentantii Ambasadei Romaniei in Marea Britanie le recomanda romanilor sa mearga si la celelalte sectii, pentru a evita aglomeratia.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE, anunt de ultima ora pentru romanii din Marea Britanie. Ce se va intampla in cazul aglomerarii sectiilor de votare

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat ca, in cazul in care va exista un numar mai mare de cetateni romani care doresc sa voteze la sectiile din Marea Britanie, acestia vor fi redirectionati.

Marea Britanie: Liderul laburist Jeremy Corbyn va ramane neutru in cazul unui al doilea referendum pentru Brexit

Liderul Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, principalul partid de opozitie din Regatul Unit, a declarat vineri ca va ramane neutru in cazul unui nou referendum pentru Brexit, pe care vrea sa il organizeze daca va ajunge la putere in Marea Britanie in urma alegerilor de luna viitoare, informeaza dpa si AFP, scrie Agepres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )