Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAREA BRITANIE: Partidul Laburist vrea sa-l dea jos de la putere pe Johnson

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Partidul Laburist vrea sa-l dea jos de la putere pe Johnson

Liderul opozitiei laburiste britanice Jeremy Corbyn spune ca vrea sa contracareze un Brexit fara acord no deal) prin doborarea Guvermului lui Boris Johnson si ca vrea ca apoi sa convoace alegeri generale, in calitate de sef temporar al Executivului, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Laburistii din Marea Britanie promit sa-l dea jos pe Boris Johnson si sa amane Brexitul. Corbyn: Actualul cabinet nu are mandat pentru o iesire fara acord

Partidul Laburist, principala formatiune din opozitia Regatului Unit, si-a inceput incercarea de a-l da jos premierul Boris Johnson printr-o motiune de cenzura, inedmnandu-i pe deputati sa se uneasca in.

Faze tari: Superman exista si canta o manea intr-un tramvai din Romania; O mireasa de 54 de ani nu vrea sa-si mai dea jos rochia! Cat va rezista?

O adolescenta pedepsita de mama sa a folosit frigiderul sa posteze pe Twitter. O adolescenta de 15 ani, careia mama ii confiscase telefonul mobil, a reusit sa pastreze legatura cu prietenii virtuali folosind Un tanar care a dormit pe strazi peste un an a ajuns milionar la doar 21 de ani. in urma cu doar patru ani, Harry a ramas fara adapost, dar acum conduce propria companie a carei valoare este estimata la.

Gabriel este stabilit in Marea Britanie, dar s-a intors recent in Romania, in Cluj. intr-o seara, a iesit cu un prieten la o terasa, cand a fost luat pe sus de politisti: Te duci la solar, bulangiule? Esti homosexual? si a continuat sa dea in mine

Gabriel este stabilit in Marea Britanie, dar s-a intors recent in Romania, in Cluj. intr-o seara, a iesit cu un prieten la o terasa, cand a fost luat pe sus de politisti: Te duci la solar, bulangiule? E?.

Trumpvrea sa se alieze cu Marea Britanie impotriva Chinei

Donald Trump vrea ca Marea Britanie sa iasa cu succes din Brexit, cu sau fara acord cu UE si sa incheie un acord de liber schimb cu Regatul Unit, cerand in schimb sprijin pentru o pozitie mai ferma impotriva grupului chinez de telecomunicatii Huawei.

Marea Britanie pe punctul de a fi izolata politic si economic. Ultimatumul dat de Statele Unite menit sa-l trezeasca la realitate pe populistul Boris Johnson

Un acord de liber-schimb intre Marea Britanie si Statele Unite nu va trece de Congres daca Brexitul va submina Acordul din Vinerea Mare, a precizat Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor a Statelor Un.

Romani falsi in Marea Britanie: Imigrantii de alte nationalitati folosesc documente romanesti pentru a obtine drept de munca (VIDEO)

Situatie penibila in care sunt pusi romanii din Marea Britanie. Imigranti de alte nationalitati ajung in Regat si se dau drept romani pentru a primi drept de munca. Cel mai grav este ca imigrantii.

Diana avea 30 de ani cand l-a cunoscut in Marea Britanie pe cel care avea sa devina tatal copilului sau. Iubirea s-a sfarsit, iar patru ani mai tarziu, tanara din Focsani risca sa-si piarda copilul

Diana avea 30 de ani cand l-a cunoscut in Marea Britanie pe cel care avea sa devina tatal copilului sau. Iubirea s-a sfarsit, iar patru ani mai tarziu, tanara din Focsani risca sa-si piarda copilul, care.

Acordul comercial dintre Marea Britanie si SUA ar putea intra in vigoare pe 1 noiembrie

Marea Britanie si Statele Unite discuta despre implementarea unui acord comercial partial care ar putea intra in vigoare in data de 1 noiembrie, la o zi dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a transmis marti un oficial american, citat de Reuters.

Marea Britanie: Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor din ultimul deceniu

Marea Britanie vede Cel mai rapid ritm de crestere a salariilor din ultimii 11 ani, arata datele pub.

Fenomen mai putin obisnuit in Marea Britanie: apele unui rau au devenit turcoaz

Apa unui rau din Marea Britanie a devenit turcoaz. Autoritatile iau in considerare contaminarea acestuia cu o substanta misterioasa, cu proprietati toxice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )