Libnet.ro
UNICEF

09:45

Marea Britanie: Premierul Boris Johnson anunta relaxarea pe scara larga a restrictiilor legate de noul coronavirus de la 1 iunie

B1 B1,
Marea Britanie: Premierul Boris Johnson anunta relaxarea pe scara larga a restrictiilor legate de noul coronavirus de la 1 iunie

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anuntat joi ca restrictiile impuse pentru stoparea raspandirii COVID-19 vor fi relaxate incepand din 1 iunie, in contextul scandalului politic legat de incalcarea. continuă pe B1

Boris Johnson anunta noi masuri de relaxare in Regatul Unit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat joi o noua relaxare a restrictiilor impuse pentru li.

BORIS JOHNSON: Centrele comerciale si magazinele se redeschid in iunie in Marea Britanie

Marea Britanie va redeschide centre comerciale si magazine in luna iunie, in cadrul unei noi etape de relaxare a restrictiilor antiepidemice, a anuntat luni seara premierul Boris Johnson.

Boris Johnson a anuntat noi masuri de relaxare a restrictiilor in Marea Britanie

Premierul britanic a anuntat o noua relaxare a masurilor de restrictie impuse pentru limitarea raspandirii infectiei cu COVI-19 in Marea Britanie.

Johnson: Marea Britanie va redeschide in iunie mii de magazine stradale si centre comerciale

Marea Britanie va redeschide in iunie mii de magazine stradale si centre comerciale, a declarat luni premierul Boris Johnson, stabilind un program pentru afaceri in cadrul masurilor de relaxare a restrictiilor legate de coronavirus, transmite Reuters.

Coronavirus: Boris Johnson le da liber englezilor la gratare in gradina, alaturi de parinti, bunici si prieteni. Scolile vor fi redeschise treptat

Masurile de carantina impuse de epidemia de coronavirus vor fi relaxate incepand de saptamana viitoare, a anuntat joi premierul Boris Johnson, anunt ce vine pe fondul unui val de indignare generat de comportamentul consilierului sau care a incalcat regulile privind deplasarile.

Boris Johnson relaxeaza restrictiile legate de coronavirus

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat ieri ca restrictiile legate de coronavirus vor fi relaxate incepand din 1 iunie, in timp ce controversele legate de incalcarea acestora de catre cel mai apropiat consilier al sau continua.

Boris Johnson va participa la urmatoarea runda de negocieri cu UE pentru un acord post-Brexit

Premierul britanic Boris Johnson va participa personal pe 1 iunie la urmatoarea runda de negocieri privind incheierea unui acord post-Brexit cu Uniunea Europeana, pentru a incerca iesirea din impasul in care se afla aceste tratative, a anuntat miercuri negociatorul sef britanic David Frost, potrivit AFP citata de Agerpres.

Marea Britanie nu a produs aproape niciun autovehicul in luna aprilie

Acest randament a fost cel mai scazut de la al II-lea razboi mondial pana in prezent, arata un studiu al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile. Productia de autovehicule din Marea Britanie a scazut cu 99,7 % in aprilie, fata de aceeasi perioada de anul trecut, anunta BBCNews. com.

Redeschiderea scolilor din Anglia provoaca dezbateri aprinse in Marea Britanie. Sindicatele profesorale spun ca e prea devreme, iar parintii nu vor sa-si trimita copiii la clasa

Miscarea guvernului din Marea Britanie de a redeschide scolile din Anglia de luni, 1 iunie, a generat o dezbatere aprinsa in arhipelag, iar mai multe sindicate ale profesorilor avertizeaza ca ar putea fi prea.

Marea Britanie a inchis ambasada din Coreea de Nord

Marea Britanie a inchis temporar ambasada din Coreea de Nord si tot personalul diplomatic a parasit tara, a anuntat azi ambasadorul Colin Crooks.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )