Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marea Britanie: Printul Philip a fost spitalizat la Londra

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Printul Philip a fost spitalizat la Londra

Sotul reginei Elisabeta a II-a, printul Philip, a fost spitalizat joi la Londra pentru investigatii in zona abdomenului, a anuntat Palatul Buckingham intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta, a fost spitalizat.

Printul Philip, in varsta de 91 de ani, sotul reginei Elizabeth II, a fost spitalizat pentru o interventie de examinare abdominala, anunta Palatul Buckingham, citat de Mediafax. Ducele de Edinburgh, care va implini 92 de ani saptamana viitoare, va ramane doua saptamani la centrul medical London Clinic. Este vorba de a patra spitalizare a printului Philip din decembrie 2011 pana acum. In aprilie, printul Philip a efectuat o vizita in Canada, prima mare calatorie in strainatate din ultimii .

Printul Philip, sotul Reginei Marii Britanii, a fost spitalizat

Sotul Reginei Elisabeta a II-a, printul Philip, care va implini saptamana viitoare varsta de 92 de ani, a fost spitalizat joi pentru o interventie chirurgicala exploratorie in zona abdomenului, a anuntat Palatul Buckingham intr-un comunicat de presa.

Sotul reginei Elisabeta a II-a a fost spitalizat

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, a fost spitalizat, a anuntat Palatul Buckingham, preluat de AFP si citat de Mediafax. Sotul reginei, care va implini saptamana viitoare 92 de ani, a fost internat.

Londra avertizeaza: Numerosi imigranti din UE vin in Marea Britanie pentru a fura si a cersi

Imigranti din state membre UE vin in Marea Britanie pentru a fura si a cersi, este avertismentul pe care ministrul britanic de Interne, Theresa May, il va adresa liderilor europeni, scrie Daily Mail, in editia.

Londra avertizeaza ca numerosi imigranti din cadrul UE vin in Marea Britanie si comit ...

Imigranti din state membre UE vin in Marea Britanie pentru a fura si a cersi, este avertismentul pe care ministrul britanic de Interne, Theresa May, il va adresa liderilor europeni, relateaza publicatia Daily Mail, in editia online, potrivit Mediafax. May va solicita masuri pentru oprirea abuzurilor permise de directiva UE privind libertatea de circulatie. Cu ocazia reuniunii de vineri, de la Luxemburg, a ministrilor de Interne din statele membre UE, May va reaminti ca bande de cersetori .

O reclama cu Pamela Anderson a fost interzisa in Marea Britanie: Este sexista si denigreaza femeile (VIDEO)

O reclama in care apare si vedeta americana Pamela Anderson a fost interzisa in Marea Britanie, pe motiv ca este sexista si ca denigreaza femeile, potrivit The Guardian. Decizia a fost luata de CNA-ul.

VIDEO. O reclama cu Pamela Anderson, interzisa in Marea Britanie: Este sexista si ...

O reclama in care apare si vedeta americana Pamela Anderson a fost interzisa in Marea Britanie, pe motiv ca este sexista si ca denigreaza femeile, scrie The Guardian, citat de b1. ro. Decizia a fost luata de CNA-ul britanic din domeniul publicitatii, dupa ce a primit reclamatii privind caracterul sexist al reclamei. In cadrul reclamei, Pamela Anderson si o alta femeie seduc un barbat apeland la senzualitate, pentru ca acesta sa vina cu o idee buna in privinta numelui unui site.

Scandal in Marea Britanie: Trei parlamentari, filmati in timp ce negociau sume de bani cu jurnalisti sub acoperire

Scandal de proportii in Marea Britanie, dupa ce trei parlamentari au fost filmati in timp ce isi ofereau serviciile, in schimbul banilor, unor jurnalisti sub acoperire, care au pretins ca sunt reprezentanti.

Pericol pentru sanatatea populatiei. Gheata folosita in restaurantele fast-food din Marea Britanie, mai murdara decat apa din WC

Testele de laborator comandate de jurnalistii britanici au scos la iveala o informatie dezgustatoare. Gheata utilizata in cele mai populare restaurante fast-food din Marea Britanie contine mai multe.

Marea Britanie: Un barbat care sustinea ca planuieste asasinarea printului Harry a fost arestat

Politia londoneza a arestat un britanic convertit la islam care sustinea ca vrea sa il omoare pe printul Harry, a scris duminica presa britanica, potrivit Agerpres. Suspectul risca 10 ani de inchisoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )