Libnet.ro
UNICEF

07:45

Marea Britanie: Roman condamnat la 10 ani inchisoare dupa ce a furat bijuterii imbracat in femeie

B1 B1,
Marea Britanie: Roman condamnat la 10 ani inchisoare dupa ce a furat bijuterii imbracat in femeie

Un roman a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in Marea Britanie, dupa ce a fost prins in timp ce fura bijuterii de 350. 000 de euro dintr-un magazin, imbracat in femeie. Romanul de 35 de ani se deghiza in . continuă pe B1

Barbatul din Valea Viilor care l-a ucis cu un topor pe fratele concubinei sale a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

Tribunalul Sibiu s-a pronuntat luni, 5 august, in cazul barbatului din Valea Viilor acuzat ca l-ar fi omorat cu un topor pe fratele concubinei sale, in noaptea de 23 spre 24 aprilie.

Vodafone va lansa 4G in Marea Britanie, pe 29 august

Vodafone a dezvaluit ca va lansa serviciul 4G in Marea Britanie pe 29 august, in prima faza in Londra, dupa investitii de 900 de milioane de lire in retea, scrie BBC .

Marea Britanie isi retrage tot personalul diplomatic din Yemen

Marea Britanie a anuntat astazi ca isi va retrage tot personalul din ambasada sa din Yemen, ca urmare a recomandarii Statelelor Unite ca toti cetatenii sai sa paraseasca tara dupa alerta terorista emisa saptamana trecuta.

David Cameron incurajeaza exploatarea gazelor de sist in Marea Britanie: La noi nu vor fi cutremure sau flacari iesind din robinete

Marea Britanie ar face o mare eroare sa nu reflecteze in mod serios la exploatarea gazelor de sist, cu conditia ca mediul sa fie protejat, a declarat joi premierul britanic David Cameron, informeaza AFP. Cred.

OMM: Mai multi tineri supracalificati in Romania decat in Marea Britanie si Germania.

Aproximativ 15% dintre tinerii romani sunt prea educati comparativ cu cererea pietei, iar aceasta rata este mai mare decat cea din in Marea Britanie si Germania. Organizatia Mondiala a Muncii OMM) a descoperit ca, pe langa rata mare de tineri supracalificati, s-a imbunatatit si raportul dintre abilitatile celor care isi cauta loc de munca si cunostintele si abilitatile cerute de angajatori. Astfel, daca in 2010-2011, raportul era de 12%, in 2013, este de 8,5% si reprezinta cea mai .

Banca rea din Marea Britanie a rambursat ajutoare de stat de 1,9 miliarde lire

UK Asset Resolution UKAR) - banca rea din Marea Britanie, controlata de stat, care gestioneaza creditele institutiilor salvate de la faliment, a rambursat catre guvern, in primele sase luni din 2013, 1,9 miliarde lire 2,9 miliarde dolari).

Dacia a inregistrat o cota de piata pentru primele 7 luni in Marea Britanie de 0,63%, cu 8.297 autoturisme inmatriculate

Dacia si-a marit usor cota de piata in Marea Britanie la 0,63% in primele 7 luni, de la 0,6% in primul semestru. Producatorul auto a inmatriculat 8. 297 autoturisme, ocupand astfel pozitia 19 din 38 de.

Ferrero a anuntat lansarea unei editii limitate de oua Kinder albastre si roz in Marea Britanie: Decizia companiei, aspru criticata

Ferrero a anuntat ca va lansa in Marea Britanie o editie limitata de oua Kinder colorate in roz sau albastru, relateaza The Independent. Potrivit reprezentantilor companiei, ambalajul oului va avea o.

Se furiseaza noaptea la intalnire chiar si dupa 10 ani de mariaj

Sunt casatoriti de 10 ani, dar stiu cum sa-si mentina vie relatia.

Cum te poate intineri o tunsoare cu 10 ani. Sfaturi practice

Nu e femeie care sa nu vrea sa arata bine si mai tanara. Dar stiai ca poti taia 10 ani din varsta pe care o arati doar schimbandu-ti tunsoarea? Iata cateva sfaturi practice oferite de specialistii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )