Libnet.ro
UNICEF

22:31

Marea Britanie: Sajid Javid, numit ministru de Interne dupa demisia lui Rudd

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: Sajid Javid, numit ministru de Interne dupa demisia lui Rudd

Ministrul britanic al Comunitatilor Sajid Javid a fost numit luni ministru de Interne in locul lui Amber Rudd, care a demisionat duminica, din cauza unui scandalul provocat de tratamentul aplicat unor imigranti originari din Caraibe, a anuntat Downing Street, elateaza AFP. continuă pe Adevărul

Copilul celor mai batrani parinti din Marea Britanie a fost luat de serviciile sociale. Cuplul e devastat

Doi batrani, care au devenit cei mai varstnici parinti din Marea Britanie, au ramas fara copil, dupa ce serviciile sociale l-au luat din grija lor.

Fuziune intre supermarketurile britanice Sainsburys si Asda, pentru a forma cea mai mare companie de profil din Marea Britanie

Sainsburys, a doua cea mai mare companie de supermarketuri din Marea Britanie, a convenit preluarea Asda, filiala locala a grupului american Walmart, pentru 7,3 miliarde de lire sterline 10 miliarde dolari), pentru a forma cel mai mare grup de profil de pe piata britanica in functie de cota de piata, peste liderul actual Tesco, transmite Reuters.

ALERTA TERORISTA in Marea Britanie: TOTUL s-a intamplat in fata unei moschei

Un vehicul a lovit vineri dupa-amiaza doua persoane, in fata unei moschei situate in zona Ettington/Aston, in Birmingham. Soferul nu a oprit dupa atac si nu a fost inca localizat, scrie Mediafax Cele.

Atac cu vehicul in Marea Britanie: Anchetatorii nu exclud ipoteza unui act terorist

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac cu vehicul produs vineri dupa-amiaza in fata unei moschei din orasul britanic Birmingham, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea unui act terorist. Soferul nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )