Libnet.ro
UNICEF

13:00

Copilul celor mai batrani parinti din Marea Britanie a fost luat de serviciile sociale. Cuplul e devastat

Adevărul Adevărul,
Copilul celor mai batrani parinti din Marea Britanie a fost luat de serviciile sociale. Cuplul e devastat

Doi batrani, care au devenit cei mai varstnici parinti din Marea Britanie, au ramas fara copil, dupa ce serviciile sociale l-au luat din grija lor. continuă pe Adevărul

Fuziune intre supermarketurile britanice Sainsburys si Asda, pentru a forma cea mai mare companie de profil din Marea Britanie

Sainsburys, a doua cea mai mare companie de supermarketuri din Marea Britanie, a convenit preluarea Asda, filiala locala a grupului american Walmart, pentru 7,3 miliarde de lire sterline 10 miliarde dolari), pentru a forma cel mai mare grup de profil de pe piata britanica in functie de cota de piata, peste liderul actual Tesco, transmite Reuters.

Locurile celor mai stranii fenomene din Muntii Carpati: grotele ucigase, padurea vindecatoare si vulcanii noroiosi

O multime de locuri din Muntii Carpati impresioneaza prin fenomenele naturale petrecute in jurul lor si prin legendele iscate de acestea.

Topul celor mai proaste sosele din judet. O treime din cei peste 1.300 de kilometri de drumuri judetene sunt rele

O treime din drumurile judetene ale Hunedoarei sunt considerate drumuri rele, potrivit celui mai recent inventar realizat de autoritati.

Marea Britanie: Sajid Javid, numit ministru de Interne dupa demisia lui Rudd

Ministrul britanic al Comunitatilor Sajid Javid a fost numit luni ministru de Interne in locul lui Amber Rudd, care a demisionat duminica, din cauza unui scandalul provocat de tratamentul aplicat unor imigranti originari din Caraibe, a anuntat Downing Street, elateaza AFP.

Atac cu vehicul in Marea Britanie: Anchetatorii nu exclud ipoteza unui act terorist

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac cu vehicul produs vineri dupa-amiaza in fata unei moschei din orasul britanic Birmingham, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea unui act terorist. Soferul nu.

webPR Ghid TOP 10: a aparut topul celor mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri si evenimente din Romnia

Ghidul TOP 10 se afla la prima editie si prezinta preferintele cititorilor platformei de timp liber Zile si Nopti, care au votat cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri si evenimente din 18 orase din Romania. S-a votat timp de o luna, iar Zile si Nopti a centralizat rezultatele si a realizat Ghidul TOP 10, o premiera pentru tara noastra.

Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Cel mai batran paianjen cunoscut de cercetatori a murit la varsta de 43 de ani dupa ce a fost monitorizat din 1974 si pana acum pentru un studiu din Australia, scrie Guardian.

Misterul mortii Daliei Negre, neelucidat. De ce a fost aceasta cea mai cruda crima din istorie

Una dintre cele mai misterioase si crude crime din istoria Americii, cea a unei femei de 22 de ani supranumita Dalia neagra, nu a fost elucidata nici la aproape 70 de ani de cand s-a petrecut. Elizabeth Short.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )