Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marea Britanie va scapa de aglomeratia din trafic! Cum vor reusi asta?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marea Britanie va scapa de aglomeratia din trafic! Cum vor reusi asta?

Marea Britanie se pregateste sa instaleze, in 2018, semafoare inteligente. Stirea a fost lansata in mediul online de curand, si a devenit rapid una de prima pagina. De ce? Pentru ca solutia in cauza vrea sa puna capat traficului aglomerat din orele de. continuă pe Wall-Street Ro

Panica din nou in Marea Britanie: Autogara Victoria din Londra a fost evacuata pe suspiciuni de pachet suspect

Marea Britaniei este intr-o continua stare de panica! Dupa ce luni noapte o explozie la finalul concertului Arianei Grande a dus la decesul a 22 de persoane si la ranirea altor 59, marti autogara Victoria.

Panica din nou in Marea Britanie: Autogara Victoria din Londra a fost evacuata pe suspiciuni de pachet suspect. Alerta nu se confirma

UPDATE:Autoritatile britanice au anuntat ca in urma verificarii pachetului suspect nu s-a gasit niciun material explozibil, iar alerta asupra autogarii din Londra a fost ridicata. Marea Britaniei.

Campanii electorale suspendate in Marea Britanie, dupa atacul din Manchester

Premierul conservator Theresa May si liderul opozitiei laburiste Jeremy Corbyn si-au suspendat marti campania electorala pentru alegerile parlamentare anticipate de la 8 iunie dupa atentatul de luni seara de la Ma.

Initiativa CONTROVERSATA in Marea Britanie! Festivalurile vor sa permita spectatorilor sa isi poata testa drogurile inainte de a le consuma

In Marea Britanie, festivalurile vor sa introduca o regula controversata. Se pare ca oamenii vor putea duce drogurile pentru a fi testate in corturi special amenajate de Loop, o organizatie care se.

Ununea Europeana a aprobat mandatul de negociere cu Marea Britanie in chestiunea Brexitului

Cele 27 de state ale Uniunii Europene fara Marea Britanie) au adoptat, luni, mandatul de negociere pe care-l incredinteaza negociatorului-sef al Comisiei Europene, Michel Barnier, in vederea desfasurarii tratativelor cu Marea Britanie pentru Brexit.

Doi romani au murit in Marea Britanie, intr-un accident rutier teribil

Doi romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie in care au fost implicate un autoturism si un camion, potrivit.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un.

Doi romani morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion. Printre victime se afla si doi soti originari din localitatea Tulnici din judetul Vrancea, care plecasera din tara pentru un loc de munca mai bine platit, spune primarul comunei din care provin cei doi romani.

ISIS revendica atentatul in care 22 de copii si de adolescenti au murit. Marea Britanie ridica gradul amenintarii de securitate la nivel critic

Marea Britanie a ridicat gradul amenintarii de securitate la nivelul critic, ceea ce inseamna ca un atac este acum iminent, a anuntat marti seara premierul Theresa May, dupa o reuniune a comitetului guvernamental de urgenta COBRA, transmite BBC.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )