Libnet.ro
UNICEF

21:15

Marea Britanie a spus Germaniei ca lacunele semnificative din negocierile post-Brexit trebuie acoperite in urmatoarele zile

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie a spus Germaniei ca lacunele semnificative din negocierile post-Brexit trebuie acoperite in urmatoarele zile

Premierul britanic Boris Johnson i-a spus cancelarului german Angela Merkel, intr-o discutie purtata duminica, faptul ca in urmatoarele zile trebuie facute progrese in negocierile post-Brexit, pentru a fi acoperite lacunele semnificative, a anuntat biroul acestuia, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Director OMS: Numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta si alte tari europene este ingrijorator. Sistemul medical are dezechilibre

Mike Ryan, director executiv al OMS, a spus in conferinta de presa ca numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta, Irlanda si alte tari europene este ingrijorator, potrivit The Guardian.

MIKE RYAN: Numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta, Irlanda si alte tari europene este ingrijorator

Mike Ryan, director executiv al OMS, a spus in conferinta de presa ca numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta, Irlanda si alte tari europene este ingrijorator, potrivit The Guardian.

Noi masuri restrictive in Marea Britanie. Boris Johnson anunta trei tipuri de alerte diferite

Upa avertismentele ca decesele din Marea Britanie ar putea creste fara o actiune urgenta, Boris Johnson a incetat sa impuna un alt blocaj complet, asa cum a facut in martie, dar a avertizat ca ar putea lua.

Un studiu din Marea Britanie testeaza daca vaccinul BCG protejeaza impotriva COVID

Vaccinul larg utilizat BCG impotriva tuberculozei va fi testat pe angajatii din Marea Britanie pentr.

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare frauda din istoria sa. Printre escroci figureaza si romani

Ajutoarele de pandemie reprezinta o adevarata sursa de imbogatire pentru unii, de regula in mod fraudulos. Marea Britanie tocmai a descoperit ca ar putea sa aiba pierderi de pana la 26 de miliarde de dolari, ceea ce ar insemna una dintre cele mai mari fraude din istoria sa.

VIDEO Trupa Queen revine pe primul loc in topurile din Marea Britanie, dupa 25 de ani

La 50 de ani de la infiintare, trupa Queen a revenit in topurile din Marea Britanie. Albumul Live Around The World s-a vandut mai bine decat noul album Bon Jovi sau decat un album de K-Pop.

INCEPAND CU 1 OCTOMBRIE 2021 Romanii vor avea nevoie de pasaport pentru a intra in Marea Britanie

Romanii nu vor mai putea intra in Marea Britanie doar pe baza buletinului cartii de identitate incepand cu 1 octombrie 2021, conform unei informari facute de guvernul de la Londra privind terminarea perioadei de tranzitie inaintea Brexitului, conform G4media.

Mirel Radoi a spus adevarul despre esecul din Islanda. De ce nu a castigat Romania, de fapt

Aseara, in capitala islandeza, Mirel Radoi si elevii sai au pierdut sansa calificarii la un nou turneu final european. Cu mari diferente in cele doua loturi, Islanda s-a impus cu un scor avantajos pentru echipa gazda. Mirel Radoi a spus adevarul despre esecul din Islanda Aseara, de la ora 21:45, pe o vreme rece in .

Coronavirus: in Marea Britanie este posibila a doua carantina nationala, spune un cercetator de top

O alta carantina nationala este o posibilitate si trebuie sa facem ce putem pentru a o evita cu orice cost, a spus un cercetator britanic de top, relateaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )