Libnet.ro
UNICEF

11:15

Marea Britanie, strigat disperat dupa romani: Fructele si legumele se vor strica, daca nu-i aducem sa le culeaga

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie, strigat disperat dupa romani: Fructele si legumele se vor strica, daca nu-i aducem sa le culeaga

Marea Britanie are nevoie sa aduca de urgenta muncitori in agricultura est-europeni, pentru ca altfel fructele si legumele de pe campurile tarii vor ramane neculese, potrivit The Guardian. continuă pe Adevărul

Consecintele Brexitului |Fara muncitorii romani si din alte state est-europene, fructele si legumele din Marea Britanie vor ramane pe camp

Marea Britanie are nevoie urgenta de 90. 000 de lucratori pentru a culege fructele si legumele care altfel se vor usca pe campuri. Guvernul este avertizat ca Regatul Unit are nevoie de zboruri charter care sa aduca lucratorii agricoli din estul Europei,.

Strigat disperat de ajutor! O fetita de doua luni, infectata cu COVID-19, se lupta din rasputeri sa traiasca

Ashley Hildebrand, o tanara mama din Carolina de Sud, SUA, face un apel catre toata lumea care subestimeaza gravitatea efectelor produse de noul coronavirus. Femeia a impartasit cateva fotografii sfasietoare ale fiicei sale de doua luni, care se afla conectata la aparatele de ventilatie mecanica. in acest moment, micuta Ellie a devenit cea mai tanara .

MAE, recomandari de ultima ora pentru lucratorii romani din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o serie de recomandari pentru lucratorii romani din Marea Britanie, in contextul in care autoritatile britanice, precum majoritatea celor din spatiul euroatlantic, au.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: O tanara de 21 de ani, victima virusului. Nu a avut afectiuni medicale preexistente

O tanara din Marea Britanie, in varsta de 21 de ani, s-a stins din viata dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de familia sa, pe o retea de socializare. Nu a avut.

Drama coreeana de pe Netflix care a prezis coronavirusul: My Secret, Terrius, a cincea cea mai vizionata productie din Marea Britanie VIDEO

Drama TV coreeana My Secret, Terrius, de pe Netflix, care a prezentat un coronavirus mortal in 2018, a devenit a cincea cea mai urmarita productie pe platforma in Marea Britanie.

Marea Britanie a depasit pragul de 1.000 de decese din cauza Covid-19

Numarul de persoane care au murit cu coronavirus in Marea Britanie a ajuns, sambata, la 1. 019 persoane.

CORONAVIRUS |Bilant sumbru si in Marea Britanie: A fost depasit pragul de 1.000 de decese

Numarul cazurilor fatale in Marea Britanie, provocate de pandemia de coronavirus au depasit pragul de 1. 000 de decese, cu 260 de persoane decedate, doar in ultimele 24 de ore. Mai exact, ultimele raportari.

CORONAVIRUS |Marea Britanie a inregistrat peste 750 decese. 181 de persoane au murit in ultimele 24 de ore

Marea Britanie a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 181 decese si 2. 885 de persoane au fost testate pozitiv. in total, in UK, 14. 543 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus si 759 de persoane au.

Marea Britanie: Numarul mortilor din cauza coronavirusului a crescut la 759

Un numar de 759 de persoane au murit pana in prezent, in Marea Britanie, din cauza coronavirusului, in ultimele 24 de ore fiind inregistrate 181 de decese, potrivit DAily Mail.

Marea Britanie a inregistrat un nou record al deceselor provocate de coronavirus: 115 in ultimele 24 de ore. Printre morti se numara si o tanara de 21 de ani fara probleme medicale

Marea Britanie a inregistrat un nou record al deceselor provocate de coronavirus, joi. Numarul deceselor a crescut de la 475 la 578, potrivit estimarilor oficiale. Mai bine de11,658de imbolnaviri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )