Libnet.ro
UNICEF

20:45

Marea criza economica din 1929. Semnalul a fost dat de prabusirea Bursei din New York

Adevărul Adevărul,
Marea criza economica din 1929. Semnalul a fost dat de prabusirea Bursei din New York

Fenomenul din anul 1929 a fost denumit Marea criza economica si a aparut ca urmare a supraproductiei. S-a caracterizat printr-o scadere drastica a activitatii economice mondiale. continuă pe Adevărul

Contabilul unei primarii din Arad a fost dat disparut. Unii colegi spun ca ar fi plecat brusc inainte de venirea unui control al Curtii de Conturi

Contabilul Primariei Sistarovat, din Arad, a fost dat disparut de familie, iar Politia a publicat un anunt, marti, cu fotografia sa. Colegi de-ai sai spun ca acesta a plecat brusc de la birou, cu doar o jumatate de ora inainte de a sosi o echipa de control a Curtii de Conturi, in urma cu o saptamana. Barbatul isi lasase pe birou telefonul si cheile, iar dulapurile cu documente si usa biroului au ramas descuiate.

Contabilul unei primarii din Arad a fost dat disparut. Unii colegi spun ca a plecat brusc inainte de un control al Curtii de Conturi

Contabilul Primariei Sistarovat, din Arad, a fost dat disparut de familie, iar Politia a publicat un anunt, marti, cu fotografia sa. Colegi de-ai sai spun ca acesta a plecat brusc de la birou, cu doar o jumatate de ora inainte de a sosi o echipa de control a Curtii de Conturi, in urma cu o saptamana.

Elon Musk, CEO-ul SpaceX si Tesla, a fost dat in judecata pentru defaimare

Elon Musk, CEO-ul companiilor SpaceX si Tesla, a fost dat in judecata pentru defaimare dupa ce a spus ca un speolog britanic, care a participat la operatiunea de salvare a tinerilor thailandezi ramasi captivi i.

Elon Musk a fost dat n judecata pentru calomnie de unul dintre salvatorii din pestera din Thailanda

Scafandrul britanic, care a ajutat la salvarea a 12 sportivi si a antrenorului lor blocati anul acesta intr-o pestera din Thailanda, l-a dat in judecata pe miliardarul american Elon Musk pentru defaimare, dupa ce acesta l-a acuzat pe scafandru ca este un abuzator de copii, transmite postul BBC.

SOLUTIA lui Trump pentru criza migratiei din EUROPA: Construirea unui zid in DESERTUL SAHARA: Nu poate fi mai mare decat granita noastra cu Mexicul

Donald Trump sugereaza ca Guvernul spaniol trebuie sa abordeze criza migratiei urmand masurile promovate in mandatul sau, adica prin construirea unui zid de-a lungul desertului Sahara, a dezvaluit ministrul de.

O plaja din Grecia a fost acoperita in intregime de panze de paianjen VIDEO

O plaja din Grecia a fost acoperita de o panza de paianjen de peste 300 de metri, din cauza faptului ca este sezonul de imperechere a insectelor. Fenomenul bizar s-a intamplat pe plaja orasului.

Bomba! Batalia din PSD a fost transata. Date de ultima ora

Informatie-bomba prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Batalia din PSD a fost deja transata. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului si-au aratat sustinerea pentru.

Bomba! Batalia din PSD a fost transata

Informatie-bomba prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Batalia din PSD a fost deja transata. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului si-au aratat sustinerea pentru.

Panica in Australia: Aeroportul din Melbourne a fost inchis din cauza unei probleme de securitate

Aeroportul din Melbourne a fost inchis dupa ce a fost constanta o bresa de securitate. Un student la scoala de aviatie a patruns fara acces intr-un avion comercial ceea ce a facut oficialii sa opreasca.

O jurnalista din Ucraina a fost lovita cu oua in timp ce transmitea in direct - VIDEO

Sa fii reporter nu este o meserie usoara! O jurnalista din Ucraina a fost lovita cu oua in timp ce transmitea in direct de la un protest fata de extradarea unui soldat rus. Si nu a fost singurul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )