Libnet.ro
UNICEF

13:00

MAREA DEPESEDIZARE din ministere si institutii publice: Premierul Ludovic Orban a eliberat din functie 38 de secretari de stat. Gabriela Zoana, Doru-Claudian Frunzulica si Rodica Nassar, printre cei vizati

B1 B1,
MAREA DEPESEDIZARE din ministere si institutii publice: Premierul Ludovic Orban a eliberat din functie 38 de secretari de stat. Gabriela Zoana, Doru-Claudian Frunzulica si Rodica Nassar, printre cei vizati

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a confirmat eliberarea din functie a secretarilor de stat PSD. Am semnat a doua transa, am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat PSD. Maine voi. continuă pe B1

ANALIZA B1.RO Guvernul Orban a inceput MAREA DEPESEDIZARE din ministere si institutii publice: Lista celor care vor fi dati afara din aparatul de stat in perioada urmatoare (FOTO)

RO Guvernul condus de Ludovic Orban a primit luni votul de investitura si s-a instalat la putere in Romania! Dar odata cu aceasta schimbare nu pleaca doar Viorica Dancila si cabinetul de.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Vom cauta solutii cat mai rapide ca sa deblocam proiectele de extractie a gazelor din Marea Neagra

Premierul Ludovic Orban a dat, ieri, un semnal investitorilor din sectorul energetic, precizand ca noul Guvern va cauta solutii cat mai rapide pentru deblocarea proiectelor majore de extractie a gazelor din Marea Neagra.

Orban si depesedizarea angajarilor in functii publice: premierul vrea concursuri transparente si monitorizare ca la Bacalaureat

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca doreste schimbarea procedurilor de organizare a concursurilor pentru ocuparea de functii publice, sustinand ca proba orala ar trebui sa se desfasoare dupa modelul de la bacalaureat, cu camere de luat vederi.

Breaking news! Semnal de alarma tras de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban atrage atentia asupra riscului ca Administratia Romana a Serviciilor de Traf.

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca il va demite pe seful Comisiei Nationale de Prognoza: Stiti bancul acela...

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va semna, in cursul zilei de miercuri, demiterea lui Ion Ghizdeanu din functia de presedinte al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza. Am solicitat decizia de.

Premierul Ludovic Orban: NU confirm propunerea lui Siegfried Muresan ca si comisar european

Premierul Ludovic Orban a negat, marti, zvonul potrivit caruia il va propune pe europarlamentarul Siegfried Muresan pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Nu confirm aceasta stire. Vom.

Premierul Ludovic ORBAN, primul interviu in calitate de prim-ministru al Romaniei, la Dosar de politician: Miercuri, de la ora 21.00, in direct pe B1 TV

Ludovic Orban vine in studioul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician, miercuri, de la ora 21. 00, in noua sa calitate de prim-ministru al Romaniei. Ludovic Orban va vorbi despre prioritatile.

Donald Tusk l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban: Contez pe rolul pozitiv al guvernului PNL

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk,a transmis un mesaj public de felicitate a noului premier de la bucuresti. il felicit pe Ludovic Orban pentru numirea sa ca prim-ministru al.

UPDATE Orban anunta ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Vom reduce drastic numarul

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca a eliberat din functie aproximativ 40 de secretari de stat numiti de guvernarea PSD. Liderul PNL a anuntat ca va reduce drastic numarul acestora din Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3262 seconds )