Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ludovic Orban: NU confirm propunerea lui Siegfried Muresan ca si comisar european

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: NU confirm propunerea lui Siegfried Muresan ca si comisar european

Premierul Ludovic Orban a negat, marti, zvonul potrivit caruia il va propune pe europarlamentarul Siegfried Muresan pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Nu confirm aceasta stire. Vom. continuă pe B1

Donald Tusk l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban: Contez pe rolul pozitiv al guvernului PNL

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk,a transmis un mesaj public de felicitate a noului premier de la bucuresti. il felicit pe Ludovic Orban pentru numirea sa ca prim-ministru al.

Guvernul Orban va trimite astazi propunerea lui Siegfried Muresan pentru postul de comisar european

Guvernul Orban va trimite astazi propunerea lui Siegfried Muresan pentru postul de comisar european , potrivit unor surse citate de Reuters.

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost investit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodata, se cotrobaie in istoricul sau. Printre celebrele poze cu necuvantatoare ori filmuletele in care isi arata talentul la dans, au ajuns pe internet si imagini cu el si Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea. Imagini inedite cu noul .

Primul eveniment la care participa Ludovic Orban, in calitate de premier: Inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5

Premierul Ludovic Orban va participa, miercuri, la inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5, la Uzina Mecanica Bucuresti, anunta Biroul de presa al.

Ludovic Orban, la Ministerul de Justitie: Unul dintre obiectivele noastre - sa inceteze MCV intr-un timp cat mai scurt

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca unul dintre obiectivele guvernului pe care il conduce este sa inceteze Mecanismul de Cooperare si Verificare intr-un timp cat mai scurt posibil si a afirmat ca.

Ludovic Orban la MAI:Politica interimatelor in functii trebuie sa inceteze

Premierul Ludovic Orban a atras atentia marti, la Ministerul Afacerilor Interne, ca politica interimatelor in functii trebuie sa inceteze.

Ludovic Orban, FOC si PARA la investirea lui Vela la Interne: DEMITERI pe banda rulanta la MAI

Premierul Ludovic Orban s-a dezlantuit la instalarea in functia de ministru de Interne a lui Marcel .

Ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Ludovic Orban, anunt important despre majorarea promisa de Guvernul Dancila

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul va lua o decizie in privinta cresterii salariului minim in urma unei analize a efectelor acestei masuri, avand la baza indicatori economici obiectivi, si.

Ludovic Orban anunta ca se lucreaza la OUG de restructurare a Guvernului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se lucreaza la Ordonanta de Urgenta privind restructurarea Guvernului, motiv pentru care nu a fost stabilita ora primei sedinte a Executivului nou instalat.

Ludovic Orban: Ordonanta pentru comasarea unor ministere, pe agenda sedintei noului guvern -UPDATE

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca ordonanta de urgenta pentru restructurarea Guvernului este in lucru, iar aceasta va fi adoptata in cursul zilei, in prima sedinta oficiala a Executivului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )