Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Orban anunta ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Vom reduce drastic numarul

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Orban anunta ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Vom reduce drastic numarul

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca a eliberat din functie aproximativ 40 de secretari de stat numiti de guvernarea PSD. Liderul PNL a anuntat ca va reduce drastic numarul acestora din Guvern. continuă pe Hotnews

Orban: Cred ca am eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD

Premierul liberal a trecut la decapitarea PSD din toate structurile statului. Azi, secretarii de sta.

Ludovic Orban anunta cati secretari de stat PSD a eliberat din functie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat.

MAREA DEPESEDIZARE din ministere si institutii publice: Premierul Ludovic Orban a eliberat din functie 38 de secretari de stat. Gabriela Zoana, Doru-Claudian Frunzulica si Rodica Nassar, printre cei vizati

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a confirmat eliberarea din functie a secretarilor de stat PSD. Am semnat a doua transa, am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat PSD. Maine voi.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Magistrat eliberat din functie dupa ce a luat mita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele privind eliberarea din functie a noua magistrati, intre care se numara Catalin Nicolae Ceort - procuror la Parchetul de pe langa inalta Curte de.

Ludovic Orban isi numara victimele din PSD: Vreo 40

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de.

Cristi Borcea va fi eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

UPDATE Cristi Borcea va fi eliberat din inchisoare. Judecatorii TribunaluluiIlfov au decis, miercuri, eliberarea conditionata a fostului finantator al Dinamo. Decizia este.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

Doamne, cum arata! PRIMA IMAGINE cu Cristi Borcea si cei trei copii, dupa ce a fost ELIBERAT din inchisoare. Valentina Pelinel, iN LACRIMI!

Asteptarea a luat sfarsit! Valentina Pelinel este acum in culmea fericirii, dupa ce sotul ei a fost eliberat din inchisoare si a ajuns acasa alaturi de ea si cei trei copii.

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost eliberat din penitenciar

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost eliberat din penitenciarul Targu Jiu, dupa patru ani de la incarcerarea in dosarul Carom. Eliberarea sa a venit dupa decizia in prima instanta a Judecatoriei.

Seful DNA Targu Mures a demisionat din functie

Procurorul-sef al Serviciului Teritorial Targu Mures din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) , Tiberiu Nicolae Onea, a demisionat din functie, potrivit unei note postate, marti, pe site-ul Consiliului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2876 seconds )