Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marea tranzactie a Google: un miliard de dolari pentru televiziunea gamerilor

Adevărul Adevărul,
Marea tranzactie a Google: un miliard de dolari pentru televiziunea gamerilor

In urma cu doua luni, se zvonea ca Google va cumpara cu un miliard de dolari unul dintre cele mai mari site-uri ca trafic din Statele Unite ale Americii. Acum, tranzactia este confirmata de surse din interiorul companiei, iar YouTube va primi in curand o noua functionalitate. continuă pe Adevărul

Holdingul GML cere Rusiei despagubiri de 103 miliarde de dolari pentru confiscarea activelor Yukos de catre Rusia. Procesul se termina saptamana viitoare la Haga

Curtea de Arbitraj de la Haga trebuie sa dea verdictul saptamana viitoare, in data de 28 iulie, intr-un mega-proces in care holdingul GML Ltd. cere despagubiri in valoare de 103 miliarde de dolari pentru confiscarea Yukos de catre statul rus, scrie.

Leonardo DiCaprio a strans peste 25 milioane de dolari pentru conservarea naturii

Actorul american Leonardo DiCaprio a organizat, miercuri seara, o licitatie caritabila la s-au strans peste 25 milioane de dolari. Banii vor fi utilizati de fundatia lui Leonardo DiCaprio pentru conservarea naturii, relateaza Mediafax.

Leonardo DiCaprio a adunat 25 de milioane dolari pentru protectia zonelor salbatice ale planetei

Actorul american Leonardo DiCaprio a adunat miercuri seara, in cadrul unei licitatii desfasurate la Saint-Tropez, in sud-estul Frantei, suma de 25 de milioane de dolari, bani care au intrat in contul fundatiei.

Profit record de 7,75 miliarde de dolari pentru Apple, in al doilea trimestru

Cresterea vanzarilor iPhone a propulsat profitul companiei Apple la un record 7,75 miliarde de dolari in al doilea trimestru al acestui an, cu 12% mai mult fata de 6,9 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Wall Street Journal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )