Libnet.ro
UNICEF

22:45

MARELE COMEBACK! Lindsay Lohan se vrea din nou star de cinema!

ADPM ADPM,
MARELE COMEBACK! Lindsay Lohan se vrea din nou star de cinema!

Dupa ce a locuit la Londra mai bine de un an si pare sa-si fi revenit complet, Lindsay Lohan se intoarce la Hollywood cu planuri mari. Actrita planuieste sa atinga din nou gloria de odinioara si are in plan trei filme pentru 2015. continuă pe ADPM

Income Magazine: Romania primeste din nou bani pentru drumuri, de la UE

Vesti bune din infrastructura. Primim din nou bani pentru drumuri, mana cereasca am putea spune. Comisia Europeana a deci sa suplimenteze fondurile alocate Romaniei pentru constructia de autostrazi cu.

VIDEO Metz - PSG 2-3/ Din nou pe prima pozitie

PSG a revenit, provizoriu, pe prima pozitie din Ligue 1 dupa ce a castigat cu 3-2 cu terenul celor de la Metz etapa cu numarul XIV). Formatia pregatita de Laurent Blanc a acumulat 30 de puncte, cu doua mai multe decat Olympique Marseille un meci mai putin disputat).

UE va putea din nou sa exporte bovine vii in Rusia

Tarile membre ale Uniunii Europene vor putea relua exporturile de bovine vii spre Rusia, dupa ce aceasta tara a ridicat un embargou introdus in 2012, iar unele din statele membre UE vor putea sa reia si exporturile de produse derivate de pe urma procesarii bovinelor, interzise in luna octombrie, a anuntat vineri Ministerul francez al Agriculturii, transmite AFP.

Oana Pellea: Tatal meu, care nu mai e pe Pamant, m-a surprins din nou

DESCOPERIRE Oana Pellea 52 de ani), una dintre cele mai importante si mai iubite actrite din Romania, povesteste despre Amza Pellea si despre o minunata intalnire cu textele lui, petrecuta in acest an in ziua de Pasti.

Stefan Radu, din nou pe lista de achizitii a lui Napoli

Stefan Radu, fundasul clubului Lazio Roma, este dorit de tot mai multe cluburi mari, iar Napoli este cea mai probabila destinatie a romanului, in perioada de mercato din aceasta iarna. Radu a fost cerut in lotul lui Napoli in repetate randuri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )