Libnet.ro
UNICEF

18:00

UE va putea din nou sa exporte bovine vii in Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE va putea din nou sa exporte bovine vii in Rusia

Tarile membre ale Uniunii Europene vor putea relua exporturile de bovine vii spre Rusia, dupa ce aceasta tara a ridicat un embargou introdus in 2012, iar unele din statele membre UE vor putea sa reia si exporturile de produse derivate de pe urma procesarii bovinelor, interzise in luna octombrie, a anuntat vineri Ministerul francez al Agriculturii, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Tortionarul Alexandru Visinescu, din nou in fata instantei

Tortionarul Alexandru Visinescu vine din nou in fata instantei. Magistratii vor audia de aceasta data mai multi martori printre care surorile Coposu si jurnalisti care au scris despre comportamentul lui.

Ministerul Mediului nu mai lasa asociatiile vanatoresti sa exporte iepuri vii. Vanatorii braileni, suparati ca pierd zeci de mii de euro

Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Braila a dat in judecata Ministerul Mediului, pe care il acuza ca a lovit in interesele economice ale asociatiei printr-un Ordin emis in luna aprilie a acestui an. Respectiva reglementare interzice capturarea de iepuri vii in vederea vanzarii la export. AJVPS se planga ca pierde zeci de mii de euro in actualul sezon de vanatoare, din acest motiv.

Oana Pellea: Tatal meu, care nu mai e pe Pamant, m-a surprins din nou

DESCOPERIRE Oana Pellea 52 de ani), una dintre cele mai importante si mai iubite actrite din Romania, povesteste despre Amza Pellea si despre o minunata intalnire cu textele lui, petrecuta in acest an in ziua de Pasti.

Stefan Radu, din nou pe lista de achizitii a lui Napoli

Stefan Radu, fundasul clubului Lazio Roma, este dorit de tot mai multe cluburi mari, iar Napoli este cea mai probabila destinatie a romanului, in perioada de mercato din aceasta iarna. Radu a fost cerut in lotul lui Napoli in repetate randuri.

Filmul Interstellar conduce din nou box office-ul romanesc

Filmul Interstellar continua sa fie pe locul intai in box office-ul din Romania, fiind vizionat pana in prezent de 143. 866 de spectatori si generand incasari de aproximativ 2. 000 de lei.

Gripa aviara pune din nou pronleme. Reactia OMS

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a lansat, marti, la Geneva, un apel la atentie sporita dupa depistarea unor cazuri de gripa aviara in ferme de pasari din Europa, dar a asigurat ca nu exista .

A patit-o din nou! Jennifer Lawrence, gafa vestimentara la premiera

Ca de obicei, a fost laudata pentru felul in care a aparut pe covorul rosu din Los Angeles, dar Jennifer Lawrence are de ce sa se rusineze: a comis o gafa vestimentara.

Japonia, din nou in recesiune

Japonia, a treia mare economie mondiala, a reintrat in recesiune in trimestrul al treilea din 2014, evolutie ce a surprins pietele in mod neplacut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )