Libnet.ro
UNICEF

16:15

Se maresc sau nu alocatiile copiilor in 2020? Ludovic Orban vine cu primele scuze, parintii sunt revoltati

Antena3 Antena3,
Se maresc sau nu alocatiile copiilor in 2020? Ludovic Orban vine cu primele scuze, parintii sunt revoltati

Premierul Ludovic Orban a facut mai multe declaratii despre marirea alocatiilor copiilor in 2020, dar parintii nu stiu nici pana acum daca anul acesta copiii vor beneficia de mai multi bani de la bugetul de stat. continuă pe Antena3

Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? Premierul Ludovic Orban vine cu primele scuze

Urmeaza sau nu sa fie marite alocatiile pentru copii? Premierul a facut mai multe precizari pe acest subiect, de un real interes pentru parintii romani. in acest mod, au fost prezentate si primele scuze, nu numai in legatura cu subventiile pentru cei mici, ci si legate de pensii. Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? .

Ce se intampla cu alocatiile copiilor in 2020: Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

Reactia liderului PSD, dupa anuntul lui Orban privind alocatiile copiilor: De ce nu a atacat la CCR si demersul PNL de dublare a alocatiei?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, il acuza de cinism pe Ludovic Orban, sustinand ca inventeaza tot felul de scamatorii ca sa nu mareasca alocatiile copiilor. Reactia vine dupa ce premierul a anuntat luni ca PNL ia in calcul patru variante legate de proiectul de lege al PSD votat in Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor, intre care atacarea la Curtea Constitutionala.

Marcel Ciolacu cere premierului sa mareasca alocatiile copiilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa mareasca alocatiile copiilor. Acesta a scris intr-o postare pe Facebook: Orban, ai o singura varianta: mareste alocatiile copiilor! Cat de cinic poti sa fii sa inventezi tot felul de scamatorii ca sa nu le dai copiilor drepturile cuvenite?!, informeaza News. ro.

Ciolacu: Orban, ai o singura varianta. Mareste alocatiile copiilor! Cand PSD a votat propunerea PNL atunci era bine si acum nu mai e?

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa mareasca alocatiile copiilor. Cat de cinic poti sa fii sa inventezi tot felul de scamatorii ca sa nu le dai copiilor drepturile cuvenite?, intreaba el.

Ciolacu: Orban, ai o singura varianta: mareste alocatiile copiilor!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa mareasca alocati.

Alocatii 2020. Premierul Ludovic Orban: in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

LUDOVIC ORBAN: PSD vrea sa ne incurce

ACTUALIZARE - PNL ia in calcul patru variante legate de proiectul de lege al PSD votat de Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor. Printre variante se numara atacarea la Curtea Constitutionala si prorogarea termenului de intrare in vigoare. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban nu are nicio intentie de a candida la Primaria Capitalei, iar candidatul PNL va fi desemnat in urma unei ample cercetari sociologice.

Anuntul premierului Ludovic Orban despre alocatii: Avem patru variante

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

LUDOVIC ORBAN: NATO e fundamentala pentru Romania

Organizatia Tratatului Nord-Atlantic este fundamentala pentru Romania, iar angajamentul tarii noastre la succesul Aliantei este solid, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO, potrivit G4Media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )