Libnet.ro
UNICEF

15:15

ALARMANT! Marian Godina, atacat cu un cutit de Ziua Nationala. Ce a urmat dupa ce a chemat Politia este DE NECREZUT

B1 B1,
ALARMANT! Marian Godina, atacat cu un cutit de Ziua Nationala. Ce a urmat dupa ce a chemat Politia este DE NECREZUT

Celebrul politist Marian Godina a fost atacat cu un cutit chiar de Ziua Nationala. continuă pe B1

Marian Godina, atacat cu un cutit de Ziua Nationala. Ce a urmat dupa ce a chemat Politia este incredibil

Marian Godina a fost atacat cu un cutit chiar de Ziua Nationala. Politistul povesteste, pe blog,cum a fost atacat cu un cutit in timp ce incerca sa salveze o femeie agresata,dar si modul in care.

Marian Godina, fata in fata cu Cheloo! Ce i-a putut spune juratului de la iUmor

Celebrul Marian Godina a fost si el prezent pe scena emisiunii iUmor. Acesta a decis sa-i ia la rand pe juratii din emisiunea difuzata pe Antena 1, spre surpriza telespectatorilor. Politistul apreciat de foarte multi romani a fost invitat sa vina vineri, pe 29 noiembrie, pentru un astfel de moment artistic si a fost cat .

ZIUA ROMANIEI. Gluma facuta de Ambasada Suediei de Ziua Nationala a Romaniei - FOTO

Ambasada Suediei a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj amuzant adresat Romaniei de Ziua Nationala. La Multi Ani, Romania! Ti-am luat un tort de la Ikea, e mesajul care face trimitere la faptul ca.

Ziua Nationala a Romaniei. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucuresti (FOTO)

Ziua Nationala a Romaniei. Ambasada Suediei din Romania nu se dezminte nici de Ziua Nationala a Romaniei si a ales un mesaj unic pentru a ura La multi ani, romanilor! Ziua Nationala a Romaniei. intr-o.

ZIUA ROMANIEI. Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca: Pretuim Ziua Nationala ca pe un simbol sfant

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, afirma, intr-un mesaj transmis, duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, ca Armata a fost unul dintre pilonii pe care s-a construit edificiul.

Cand era sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei pe vremea lui Nicolae Ceausescu

23 august este o zi de referinta in istorie, sarbatorita drept Zi Nationala in comunism, pe care romanii si regimul o sarbatoreau cu mult fast. Astazi sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei pe 1 decembrie. Cum se sarbatorea Ziua Nationala a Romaniei pe vremea lui Ceausescu in 1944, Romania a intors armele si s-a alaturat Natiunilor .

Ambasadorul Marii Britanii, mesaj pentru romani de Ziua Nationala: Sper ca avantajele pe care le-ati dobandit sa fie continuate

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Nationale, ca tara noastra nu mai este la fel in nicio masura comparativ cu Romania.

Adrian Nastase, mesaj emotionant de Ziua Nationala a Romaniei

Adrian Nastase a transmis, duminica, un mesaj special de Ziua Nationala a Romaniei. Astazi, sarbatorim Marea Unire. 1 Decembrie este Ziua Nationala a romanilor, o zi a constiintei de neam, o zi a solidaritatii.

Nadia Comaneci, mesaj pentru romani, de Ziua Nationala (VIDEO)

Urari pentru romani de Ziua Nationala au venit si de la Nadia Comaneci. Fosta mare gimnasta a vrut sa fie alaturi de romanii din tara, de Ziua Nationala, asa ca le-a transmis un mesaj pe.

Incident de Ziua Nationala. Un militar a lesinat la parada

Un militar a lesinat la parada de Ziua Nationala care a avut loc duminica dimineata la Pitesti. Tanarul a fost vazut de senatoarea Cristina Socheci care era in fata cu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )