Libnet.ro
UNICEF

05:30

Coliban, prima reactie dupa ce a fost ales primar al Brasovului: Sunt multe lucruri care necesita o atentie din prima zi de mandat

B1 B1,
Coliban, prima reactie dupa ce a fost ales primar al Brasovului: Sunt multe lucruri care necesita o atentie din prima zi de mandat

Allen Coliban a fost ales primar al Brasovului in urma scrutinului din 27 septembrie. Candidatul a declarat ca se astepta sa castige, desi nu multa lume le-ar fi dat sanse. Mai mult decat atat, primarul. continuă pe B1

Marian Oprisan, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in Vrancea: Am sufletul impacat

Marian Oprisan, baronul PSD invins in alegerile locale organizate duminica, a avut o prima reactie dupa ce a pierdut presedintia CJ Vrancea. Marian Oprisan a postat luni un mesaj pe Facebook in care sustine.

Nicusor Dan, prima reactie dupa aflarea scorului: Sunt mai bucuros pentru bucuria voastra!

Nicusor Dan a avut prima reactie dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa cePartidul Social Democrat PSD) a anuntat prin vocea liderului social-democratilor, Marcel Ciolacu, ca va depune o plangere la Directia Nationala.

Dana Budeanu, prima reactie dupa infrangerea Gabrielei Firea: Mi-ati ramas pe toate tocurile, saracilor

Dana Budeanu a oferit si prima reactie la infrangerea Gabrielei Firea, dupa ce a sustinut-o pe durata campaniei electorale. Vedeta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook: V A LUAT O VIATA RAZNA CA.

Lia Olguta Vasilescu, prima reactie dupa victoria clara de la Craiova

Lia Olguta Vasilescu a explicat, duminica, la Sinteza zilei, de ce crede ca a castigat detasat Primaria Craiovei. Aceasta a subliniat ca dupa infrangerile de la ultimele alegeri, acum PSD a castigat pe langa mandatul de primar si pe cele de la Consliliul Local si Consiliul Judetean.

Ce rusine! Piedone, condamnat la 8 ani de inchisoare pentru Colectiv, a fost ales primar al Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central. Piedone, sustinut de partidul lui Dan Voiculescu, a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, ales primar: Judecata poporului a decis Cine este Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare in dosarul Colectiv si plecat din functie dupa ce mii de oameni i-au cerut demisia in strada in urma tragediei din clubul Colectiv - comenteaza pe Facebook victoria sa la alegerile locale in urma carora a fost ales primar al sectorului 5, sustinand ca judecata poporului a decis.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Prima reactie a candidatului PNL care a pierdut surprinzator Primaria Alba Iulia

Voicu Paul, primarul interimar in exercitiu, a avut prima reactie de la pierderea alegerilor pentru functia de primar al Municipiului Alba Iulia, sub forma unei postari pe Facebook.

EXCLUSIV Prima reactie a fiului lui Brigitte Sfat dupa ce mama lui a fost batuta crunt de Pastrama: Si-a meritat-o

Robert este intr-un scandal continuu cu mama lui si considera ca Brigitte merita tot ceea ce i se intampla. in plus, fiul femeii ii ia apararea lui Florin Pastrama dupa ce au fost publicate imaginile in care acesta o bate pe mama sa, intr-o parcare a unui supermarket. Brigitte, batuta in plina strada de sotul .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )