Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marian Oprisan, surprins la SRI cu doar cateva zile inainte de alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Marian Oprisan, surprins la SRI cu doar cateva zile inainte de alegerile prezidentiale

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan,a fost surprins, joi dupa-amiaza, la sediul Serviciului Roman de Informatii din Vrancea, informeazavrancea24. ro. Nu se cunoaste in ce. continuă pe Antena3

Marian Oprisan, seful PSD Vrancea a petrecut ore bune la sediul SRI, cu 3 zile inainte de alegerile prezidentiale

Marian Oprisan a petrecut, joi dupa-amiaza, cateva ore in sediul Serviciului Roman de Informatii din Vrancea, in conditiile in care seful PSD Vrancea are o mare slabiciune pentru aceasta institutie, iar.

VIDEO Marian Oprisan, disputa pe teme vestimentare in sedinta de consiliu judetean. Nu e picnic aici. Trebuia sa veniti in costum, nu in vesta

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, le-a reprosat unor consilieri locali prezenti la sedinta programata vineri, 8 noiembrie, ca sunt imbracati necorespunzator.

Liliana Minca si-a dat demisia, desi urma sa fie oricum data afara. A lucrat doar 4 zile la Ministerul Finantelor

Una dintre ultimele decizii emise de fostul premier Viorica Dancila a fost numirea Lilianei Minca la Ministerul Finantelor in functia de secretar general adjunct, postul avand caracter temporar. Asta se intampla pe data de 4 noiembrie seara, atunci fiind publicata in Monitorul Oficial decizia de numire. Asta desi, cu cateva ore inainte, in aceiasi zi, Guvernul PNL a obtinut votul Parlamentului.

Ce arata ultimele sondaje, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. Cu cine se lupta Iohannis in cursa de la Cotroceni

Cu doar cateva zile inainte de alegerile prezidentiale, care vor avea loc pe 10 noiembrie 2019, ultimele sondaje arata rezultate neasteptate. Romanii asteptati sa isi exercite dreptul la vot, duminica, ar putea avea o reala surpriza, deoarece Klaus Iohannis se afla momentan pe o pozitie fruntasa. Actualul presedinte al tarii se afla, in continuare, printre .

Mesajul Valentinei Pelinel, cu cateva ore inainte ca Borcea sa iasa din inchisoare. Cum l-a asteptat sotia sa

Mesajul Valentinei Pelinel, sotia lui Cristi Borcea, cu cateva ore inainte ca acesta sa iasa din inchisoare, miercuri. Cum l-a asteptat? Mesajul Valentinei Pelinel, cu cateva ore inainte ca Borcea sa iasa din inchisoare Cristi Borcea, fostul actionar de la FC Dinamo Bucuresti, a fost eliberat din Penitenciarul Jilava. Magistratii Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, .

Viorica Dancila, cu doua zile inainte de ALEGERI: Ma intreb unde e locul dumneavoastra, al cetatenilor?

Viorica Dancila lanseaza, vineri, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a liderului USR, Dan Barna. Cu doua zile inainte de alegeri, prezidentiabilul PSD declara ca ii pasa de romani si.

O tanara din Braila a venit cu dureri la spital la cateva zile dupa ce nascuse, dar a fost trimisa acasa de medici si a murit

O tanara in varsta de 19 ani a murit la cateva zile dupa ce nascuse la Spitalul Judetean din Braila. Dupa nastere, tanara a mers la spital cu dureri, dar medicii i-au spus ca are discopatie si au trimis-o acasa. Cand s-a reintors la spital, fata a murit. Din primele informatii, tanara avea septicemie.

Zeci de mii de bucuresteni din Sectoarele 1, 2 si 3 nu au apa calda de cateva zile RADET: De joi seara nu vor mai fi probleme

Bucurestenii din mai multe zone din Sectoarele 1,2 si 3 nu au apa calda de cateva zile. Este vorba despre zeci de mii de clienti RADET din cartierele Lacul Tei, Calea Mosilor, Colentina, Parcul Circului, Dristor, Titan. Acestora li se adauga locuitorii din cartierul Aviatiei care nu au apa calda in mod constant de peste doua luni. Oamenii spun ca se spala cu apa incalzita la aragaz, ca in vremea comunismului, si cer autoritatilor sa rezolve problema. Contactat de HotNews. ro, Alex Burghiu, administratorul special al RADET a declarat ca problemele din Sectoarele 2 si 3 se vor rezolva pana joi seara. Am finalizat lucrarile la Magistrala 2, care alimenteaza cele doua sectoare, iar acum revenim la circuitul normal. Ca sa facem trecerea a fost nevoie sa intrerupem furnizarea, a explicat acesta. Problemele din Aviatie se vor rezolva pana pe 15 noiembrie, spune Burghiu, fiind vorba despre o alta lucrare.

USR, atac la Ludovic Orban: Acordul cu PNL a fost incalcat la doar doua zile dupa investirea Guvernului

Mihai Gotiu sustine ca acordul a fost incalcat la doar doua zile dupa investirea Guvernului PNL si ataca dur actiunile premierului Orban. D-LE ORBAN, ATI CITIT CE ATI SEMNAT? Cat de mult conteaza.

O fetita de sase ani i-a trimis o scrisoare in cer tatalui ei, mort cu un an in urma. Cateva zile mai tarziu, postasul a sunat la usa si i-a dat o veste incredibila!

O fetita de sase ani i-a trimis in cer tatalui ei, mort in urma cu un an, o scrisoare de felicitare pentru a marca ziua in care barbatul ar fi implinit 47 de ani. Hollie Morgan si-a surprins mama cand a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )