Libnet.ro
UNICEF

07:16

USR, atac la Ludovic Orban: Acordul cu PNL a fost incalcat la doar doua zile dupa investirea Guvernului

Antena3 Antena3,
USR, atac la Ludovic Orban: Acordul cu PNL a fost incalcat la doar doua zile dupa investirea Guvernului

Mihai Gotiu sustine ca acordul a fost incalcat la doar doua zile dupa investirea Guvernului PNL si ataca dur actiunile premierului Orban. D-LE ORBAN, ATI CITIT CE ATI SEMNAT? Cat de mult conteaza. continuă pe Antena3

Cum a reactionat Ludovic Orban cand a fost acuzat ca ar consuma prea mult alcool. Sunt acuzat ca sunt betiv

Adversarii politici ai lui Ludovic Orban l-au criticat vehement in ultima vreme, iar acuzele continua sa curga la adresa lui si dupa preluarea functiei de premier al Romaniei. Liderul PNL a fost acuzat, intre altele, ca ar consuma prea mult alcool. Ultima reactie oferita de liderul PNL cu privire la acest subiect a fost oferita .

Ludovic Orban, atacat dur de la varful USR: S-a sters pe pantofi cu acordul politic

Deputatul USR Catalin Drula a declarat, miercuri seara, ca premierul Ludovic Orban nu s-a consultat cu USR in cazul nominalizarilor pentru postul de comisar european. Ludovic Orban ne-a privit in ochi si.

PNL reinvie taxa auto. Ludovic Orban: Cred ca trebuie conceputa ca taxa de poluare

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca vrea sa introduca o taxa de poluare pentru autoturismele aflate la prima inmatriculare, al carei cuantum sa depinda de cantitatile de noxe emise de masina.

Ion Ghizdeanu, demis de Guvernul PNL de la Comisia de Prognoza. Ludovic Orban: Exista un minus de aproape 11 miliarde de lei in veniturile bugetare

Ion Ghizdeanu va fi demis de catre Guvernul PNL de la Comisia Nationala de Strategie si Prognoza, a anuntat Ludovic Orban, care a precizat ca exista un minus de 11 miliarde de lei pe zona veniturilor.

VIDEO Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european care vor fi trimise la Bruxelles, anunta Ludovic Orban

Guvernul va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina Valean. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban miercuri, la finalul primei sedinte oficiale a Cabinetului PNL, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban s-a retras din functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Premierul Ludovic Orban a decis sa se retraga dinfunctia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale, ca urmare a numirii sale in fruntea Executivului, locul sau fiind luat de vicepresedintele PN.

Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania are un guvern legitim care a obtinut votul Parlamentului, in ciuda boicotului penibil si rusinosfacut de PSD si Pro Romania. Ludovic.

Ludovic Orban, dupa ce cabinetul sau a primit votul de incredere al Parlamentului: Va multumesc si aveti incredere in noi! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a multumit colegilor parlamentari pentru votul de luni, in urma caruia cabinetul PNL a fost investit. Va multumesc si aveti incredere in noi!, le-a spus liderul.

Guvernul Ludovic Orban da testul Parlamentului pentru votul de investitura. Orban, atac in plen la PSD si Pro Romania. Emotii uriase cu numarul de voturi LIVE TEXT si VIDEO

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investitura a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Conform Constitutiei si regulamentului sedintelor comune ale.

Ludovic Orban: Este o prioritate pentru PNL procedura de numire a procurorilor-sefi a parchetelor (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca una dintre prioritatile guvernului pe care il va conduce este numirea procurorilor-sefi ai parchetelor. Reprezinta o prioritate pentru PNL procedura de numire a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )