Libnet.ro
UNICEF

06:15

Marian Vanghelie, despre organizarea alegerilor locale: Guvernul trebuie sa aiba o viziune de ansambul, sa dea niste directive exacte. Presedintii de Consilii Judetene si primarii trebuie sa stie exact ce face fiecare (VIDEO)

B1 B1,
Marian Vanghelie, despre organizarea alegerilor locale: Guvernul trebuie sa aiba o viziune de ansambul, sa dea niste directive exacte. Presedintii de Consilii Judetene si primarii trebuie sa stie exact ce face fiecare (VIDEO)

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5 al Capitalei si candidat pentru un nou mandat de edil, sustine ca Guvernul ar fi trebuit sa puna la punct niste proceduri clare cu privire la organizarea alegerilor. continuă pe B1

Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Ma astept sa obtin 51% din voturi (VIDEO)

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 5, post pe care l-a mai ocupat si intre anii 2000-2016. in acest context, Vanghelie a vorbit despre ce a facut ca primar in.

Marian Vanghelie vrea din nou primar la Sectorul 5: Am fost atasat de sistemul de invatamant si am o viziune privind ceea ce trebuie facut din prima zi in sectorul de invatamant

Marian Vanghelie, primar al sectorului 5 timp de 16 ani, si-a depus luni candidatura pentru un nou mandat. El a sustinut ca a terminat circa 600 de blocuri, a facut 700 de strazi, a terminat tot invatamantul si a reabilitat parcurile.

Marian Vanghelie candideaza pentru Primaria Sectorul 5 si se lauda ca a terminat aproape 600 de blocuri, 700 de strazi si am facut tot invatamantul

Marian Vanghelie candideaza pentru Primaria Sectorului 5. Fostul edil al Sectorului a afirmat, la depunerea candidaturii, ca a terminat circa 600 de blocuri, a facut 700 de strazi, a terminat tot invatamantul si a reabilitat parcurile din zona. El a mai spus ca are imaginea exacta vis a vis de ce trebuie facut in Sectorul 5.

Marian Vanghelie a dezvaluit cu cine e dispus sa colaboreze daca va castiga un nou mandat la Primaria Sectorului 5 (VIDEO)

Marian Vanghelie a declarat, luni, in cadrul Stirilor B1 TV, prezentate de Alexandru Rotaru, ca, daca ar castiga alegerile la Primaria Sectorului 5, ar vrea sa colaboreze la Primaria Capitalei cu Calin Popescu.

Orban: Dupa ce ai dat drumul la toate procedurile de campanie electorala,sa vorbesti de un proiect de lege de amanare a alegerilor locale arata o neseriozitate

Premierul Ludovic Orban catalogheaza drept neserioasa ideea privind amanarea alegerilor locale si spune ca se pot lua masuri de prevenire a raspandirii virusului SARS-COV-2 in perioada campaniei electorale si in timpul scrutinului, iar autoritatile lucreaza la un ghid in acest sens.

Comisia juridica a Senatului a adoptat raport de respingere pe proiectul USR privind desfasurarea alegerilor locale timp de doua zile

Comisia juridica a Senatului a adoptat marti un raport de respingere la proiectul de lege al senatoarei USR Florina Presada care prevede desfasurarea alegerilor locale timp de doua zile, pe 26 si 27 septembrie. Senatul este prim for sesizat pe initiativa legislativa.

Sedinta a CExN al PSD, miercuri: Social-democratii ar putea discuta despre congres, alegerile locale si motiunea de cenzura

Social-democratii se reunesc, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National, in care cel mai probabil vor fi puse la punct detalii referitoare la organizarea congresului extraordinar de sambata. Totodata,.

Astazi este ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerilor locale. Cine s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie se incheie marti. Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) ramanerea definitiva a candidaturilor va fi pe 24 august, iar campania electorala incepe pe 28 august.

FOTOGALERIE Promisiunile pe care candidatii la Primaria Bucuresti le-au facut in ultimii 30 de ani si ce s-a ales din ele Radiografia alegerilor locale de la Revolutie incoace

In cei 30 de ani care au trecut de la Revolutie, bucurestenii si-au ales primarul general de 9 ori. Pana in 2012, primarii au fost alesi in doua, chiar trei tururi de scrutin, apoi in timpul guvernarii Boc s-a decis alegeri locale intr-un singur tur. in primii 15 ani de la revolutie cele mai importante probleme ale orasului erau gropile din asfalt, mizeria, alimentarea precara cu apa si energie termica, lipsa locurilor de parcare, lipsa locuintelor sociale, maidanezii, chioscurile, aglomeratia din mijloacele de transport in comun, lipsa unei sosele de centura functionale. La fiecare 4 ani, candidatii au promis ca rezolva aceste probleme. Din pacate, s-a facut extrem de putin. Marti expira termenul termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale, cursa in care principalii candidati inscrisi sunt Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )