Libnet.ro
UNICEF

15:31

Marian Vanghelie candideaza pentru Primaria Sectorul 5 si se lauda ca a terminat aproape 600 de blocuri, 700 de strazi si am facut tot invatamantul

Adevărul Adevărul,
Marian Vanghelie candideaza pentru Primaria Sectorul 5 si se lauda ca a terminat aproape 600 de blocuri, 700 de strazi si am facut tot invatamantul

Marian Vanghelie candideaza pentru Primaria Sectorului 5. Fostul edil al Sectorului a afirmat, la depunerea candidaturii, ca a terminat circa 600 de blocuri, a facut 700 de strazi, a terminat tot invatamantul si a reabilitat parcurile din zona. El a mai spus ca are imaginea exacta vis a vis de ce trebuie facut in Sectorul 5. continuă pe Adevărul

Marian Vanghelie vrea din nou primar la Sectorul 5: Am fost atasat de sistemul de invatamant si am o viziune privind ceea ce trebuie facut din prima zi in sectorul de invatamant

Marian Vanghelie, primar al sectorului 5 timp de 16 ani, si-a depus luni candidatura pentru un nou mandat. El a sustinut ca a terminat circa 600 de blocuri, a facut 700 de strazi, a terminat tot invatamantul si a reabilitat parcurile.

Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Ma astept sa obtin 51% din voturi (VIDEO)

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 5, post pe care l-a mai ocupat si intre anii 2000-2016. in acest context, Vanghelie a vorbit despre ce a facut ca primar in.

Marian Vanghelie a dezvaluit cu cine e dispus sa colaboreze daca va castiga un nou mandat la Primaria Sectorului 5 (VIDEO)

Marian Vanghelie a declarat, luni, in cadrul Stirilor B1 TV, prezentate de Alexandru Rotaru, ca, daca ar castiga alegerile la Primaria Sectorului 5, ar vrea sa colaboreze la Primaria Capitalei cu Calin Popescu.

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a .

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Putem face din Bucuresti un centrul regional in tehnologie si centrul cultural si economic al sud-estului Europei (VIDEO)

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitale. El a tinut sa multumesca USR-PLUS si PNL pentru ca au inteles mesajul bucurestenilor, care isi doresc sa scape de administratia.

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Voi face peste 30% Despre traficul din Bucuresti: Parca-mi vine sa rad. La noi e ca la filmele cu Stan si Bran (VIDEO)

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Acum europarlamentar PMP, el este convins ca va obtine peste 30% in optiunile de vot: vom vedea daca va fi suficient. Basescu a .

Candidatul USR pentru Primaria Brasov, Allen Coliban, va depune plangere penala dupa ce a surprins masina de salubritate deversand deseuri in rau

Candidatul USR pentru Primaria Brasov, Allen Coliban, anunta ca va depune plangere penala dupa ce a surprins masina de salubritate a Primariei Sercaia din judetul Brasov deversand deseuri menajere in albia majora a unui rau, conform News. ro.

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Bucuresti Cand isi depune candidatura

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru primaria Bucuresti, fostul presedinte urmand sa-si depuna candidatura duminica, au declarat pentru HotNews. ro surse din Biroul Electoral Municipal.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

Jurnalistul Dan Bucura candideaza pentru functia de primar al Sectorului 1 (VIDEO)

Jurnalistul Dan Bucura a anuntat, luni, in platoul B1 TV, ca va candida pentru functia de primar al Sectorului 1. Bucura va intra in cursa electorala ca independent. Jurnalistul Dan Bucura si-a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )