Libnet.ro
UNICEF

16:15

Marian Vanghelie vrea din nou primar la Sectorul 5: Am fost atasat de sistemul de invatamant si am o viziune privind ceea ce trebuie facut din prima zi in sectorul de invatamant

Hotnews Hotnews,
 Marian Vanghelie vrea din nou primar la Sectorul 5: Am fost atasat de sistemul de invatamant si am o viziune privind ceea ce trebuie facut din prima zi in sectorul de invatamant

Marian Vanghelie, primar al sectorului 5 timp de 16 ani, si-a depus luni candidatura pentru un nou mandat. El a sustinut ca a terminat circa 600 de blocuri, a facut 700 de strazi, a terminat tot invatamantul si a reabilitat parcurile. continuă pe Hotnews

Marian Vanghelie a dezvaluit cu cine e dispus sa colaboreze daca va castiga un nou mandat la Primaria Sectorului 5 (VIDEO)

Marian Vanghelie a declarat, luni, in cadrul Stirilor B1 TV, prezentate de Alexandru Rotaru, ca, daca ar castiga alegerile la Primaria Sectorului 5, ar vrea sa colaboreze la Primaria Capitalei cu Calin Popescu.

Marian Vanghelie candideaza pentru Primaria Sectorul 5 si se lauda ca a terminat aproape 600 de blocuri, 700 de strazi si am facut tot invatamantul

Marian Vanghelie candideaza pentru Primaria Sectorului 5. Fostul edil al Sectorului a afirmat, la depunerea candidaturii, ca a terminat circa 600 de blocuri, a facut 700 de strazi, a terminat tot invatamantul si a reabilitat parcurile din zona. El a mai spus ca are imaginea exacta vis a vis de ce trebuie facut in Sectorul 5.

Marian Vanghelie si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Ma astept sa obtin 51% din voturi (VIDEO)

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 5, post pe care l-a mai ocupat si intre anii 2000-2016. in acest context, Vanghelie a vorbit despre ce a facut ca primar in.

Europa se inchide din nou. Cand vine valul doi al pandemiei de coronavirus

Vesti rele vin din partea autoritatilor tarilor de pe batranul continent! Europa se inchide din nou? Valul doi al pandemiei de coronavirus e mai aproape decat ne-am fi inchipuit. Restrictiile din tarile europene se intensifica Pandemia de coronavirus nu este nici de departe spre final. in ultimele 24 de ore, la nivel global, s-a inregistrat .

Metroul de la Otopeni, din nou blocat. De ce a continuat scandalul

Licitatia pentru prima sectiune a Metroului de Otopeni a fost suspendata de grecii de la Aktor. Au depus iar contestatie dupa ce Metrorex i-a exclus din procedura. Compania romaneasca de infrastructura de metrou din Bucuresti asteapta oferte din partea candidatilor selectati pana pe 3 septembrie. Metroul de la Otopeni, blocat de greci. Scandalul continua Grecii .

Mii de manifestanti s-au adunat din nou la Minsk, pentru a protesta impotriva realegerii presedintelui Aleksandr Lukasenko

Mii de manifestanti s-au adunat din nou in capitala belarusa, sambata, pentru a protesta impotriva realegerii presedintelui Aleksandr Lukasenko, a transmis AFP, conform G4media.

Masca de protectie, obligatorie si pentru elevii din ciclul primar, in opinia lui Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca elevii din clasele mici trebuie sa poarte masca .

Gabriela Firea si-a depus din nou candidatura la Primaria Capitalei

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, si-a depus, duminica, dosarul de candidatura pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului, in cadrul alegerilor locale programate in 27 septembrie, scrie g4media.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )