Libnet.ro
UNICEF

23:15

Marile proiecte ale anului 2015 la Botosani: bazine de inot, zone de agrement ultra-moderne,drumuri reabilitate si muzeul comunismului

Adevărul Adevărul,
Marile proiecte ale anului 2015 la Botosani: bazine de inot, zone de agrement ultra-moderne,drumuri reabilitate si muzeul comunismului

In anul 2015, autoritatile din Botosani spera sa finalizeze sau sa se apropie de finalizarea unor obiective importante precum baza de agrement de la Cornisa in municipiul Botosani, inceperea lucrarilor la cei 250 de kiloemtri de drum strategic in judet dar si de finalireaza lucrarilor la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani. continuă pe Adevărul

Marile necunoscute ale lui 2015

Ne vom apropia sau ne vom indeparta de proiectul aderarii la euro in 2020? Va cobori somajul la mai putin de 5%? Cu cat va creste economia romaneasca si mai ales, care e ritmul optim de crestere sanatoasa a ei? Va ramane inflatia in intervalul tintit de Banca de emisiune? Ne va fi mai bine sau mai rau fara un nou acord cu Fondul Monetar? Cum va reactiona economia la scaderea pretului petrolului? Vom asista la re-configurarea Parlamentului si schimbarea Guvernului?. Ce se va intampla in sistemul bancar? Acestea sunt doar cateva din intrebarile cu care 2015 porneste la drum si care in acest moment au raspunsurile invaluite intr-o ceata groasa, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro.

Marile orase ale lumii au intampinat noul an cu focuri de artificii spectaculoase (VIDEO)

Spectacol fabulos la trecerea dintre ani in marile orase ale lumii. New York-ezii au intrat in noul an la ora 7, ora Romaniei, iar atmosfera din Times Square a fost incendiara. Un show de zile mari a fost si in.

Proiectele anului 2015 in Timis: finalizarea celui mai mare complex de birouri de clasa A, construirea unui nou mall si terminarea autostrazii

Anul 2015 se anunta unul extrem de interesant din punct de vedere economic si al infrastructurii in judetul Timis. Pentru acest an sunt anuntate cateva investitii majore, dar este asteptata si finalizarea unor proiecte aflate in derulare.

Marsala a fost desemnata culoarea anului 2015

Anul 2015 aduce noutati si in ceea ce priveste designul. Astfel, Marsala a fost desemnata culoarea anului. Marsala este o nuanta de rosu rubiniu si in 2015 va fi folosita atat de creatorii de moda cat si.

Concertele anului 2015 la Bucuresti: De la Andre Rieu la Robbie Williams

Anul 2015 se anunta a fi unul plin de evenimente pe scena muzicala din Romania, unde mai multi artisti internationali precum Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic vor concerta, noteaza Mediafax.

CONCERTELE anului 2015 in Romania: Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic

Anul 2015 va fi plin de evenimente pe scena muzicala. Artisti celebri au anuntat ca vor concerta in Romania. Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic sunt doar cateva dintre numele mari anuntate.

Concertele anului 2015 in Romania. Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic, doar cateva dintre numele mari ce vor concerta in Capitala (VIDEO)

Anul 2015 va fi plin de concerte pentru romani. Se pare ca tot mai multi artisti straini aleg sa poposeasca si in Romania, pentru ca isi pot sustine spectacolele cu casa inchisa. Cel mai cunoscut caz este.

Business Report: Cum va tria Fiscul firmele in 2015 - interviuri cu inspectorii si controale la sedii; Mega Image deschide magazine de 2.500 mp in ultimele doua zile ale anului; Un an profitabil. Cu cat au crescut salariile romanilor in 2014

Cum se face deszapezirea in alte tari. Romania ar trebui sa ia lectii! Daca in Romania iarna le da batai batai de cap in fiecare an autoritatilor, in alte tari. Calendarul saloanelor auto din 2015. Anul 2015 aduce cu el o serie de evenimente expozitionale de importanta majora pentru industria auto.

Revelion 2015 la Botosani: muzica, petrecere in strada, vin fiert si focuri de artificii in noaptea dintre ani

In noapte dintre ani aproape 3000 de botosaneni s-au adunat in Piata Revolutiei, acolo unde Primaria a organizat Revelionul 2015. Oamenii s-au b ucurat de muzic, au dansat si au trecut in noul an cu focuri de artificii si vin fiert.

Ce proiecte se vor desfasura in 2015 in Dambovita si ce sume sunt puse la bataie

Daca 2014 a fost un an plin de momente tensionate, atat din punct de vedere politic, dar mai ales administrativ, 2015 se anunta cel putin la fe de provocator, atat pentru parlmentarii trimisi de damboviteni la Bucuresti sa le interesele, cat si pentru sefii institutiilor deconcentrate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )