Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectele anului 2015 in Timis: finalizarea celui mai mare complex de birouri de clasa A, construirea unui nou mall si terminarea autostrazii

Adevărul Adevărul,
Proiectele anului 2015 in Timis: finalizarea celui mai mare complex de birouri de clasa A, construirea unui nou mall si terminarea autostrazii

Anul 2015 se anunta unul extrem de interesant din punct de vedere economic si al infrastructurii in judetul Timis. Pentru acest an sunt anuntate cateva investitii majore, dar este asteptata si finalizarea unor proiecte aflate in derulare. continuă pe Adevărul

Marile proiecte ale anului 2015 la Botosani: bazine de inot, zone de agrement ultra-moderne,drumuri reabilitate si muzeul comunismului

In anul 2015, autoritatile din Botosani spera sa finalizeze sau sa se apropie de finalizarea unor obiective importante precum baza de agrement de la Cornisa in municipiul Botosani, inceperea lucrarilor la cei 250 de kiloemtri de drum strategic in judet dar si de finalireaza lucrarilor la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani.

invataturile parintelui Cleopa la inceput de an: Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa lasam cate un pacat si sa punem in locul lui o virtute

Fiecare inceput de an vine si cu un bilant a celui care a trecut, o analiza a noastra, cu bune si cu rele, si o lista cu ceea ce ne dorim pentru noi, pentru cei dragi sufletului nostru, pentru cei care ne sunt alaturi.

Concertele anului 2015 la Bucuresti: De la Andre Rieu la Robbie Williams

Anul 2015 se anunta a fi unul plin de evenimente pe scena muzicala din Romania, unde mai multi artisti internationali precum Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic vor concerta, noteaza Mediafax.

Concertele anului 2015 in Romania. Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic, doar cateva dintre numele mari ce vor concerta in Capitala (VIDEO)

Anul 2015 va fi plin de concerte pentru romani. Se pare ca tot mai multi artisti straini aleg sa poposeasca si in Romania, pentru ca isi pot sustine spectacolele cu casa inchisa. Cel mai cunoscut caz este.

Marsala a fost desemnata culoarea anului 2015

Anul 2015 aduce noutati si in ceea ce priveste designul. Astfel, Marsala a fost desemnata culoarea anului. Marsala este o nuanta de rosu rubiniu si in 2015 va fi folosita atat de creatorii de moda cat si.

CONCERTELE anului 2015 in Romania: Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic

Anul 2015 va fi plin de evenimente pe scena muzicala. Artisti celebri au anuntat ca vor concerta in Romania. Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony si OneRepublic sunt doar cateva dintre numele mari anuntate.

Ce ne aduce 2015 in economie: cresterea salariului minim si un pret mai mare la electricitate

Noul an va aduce, inca din prima zi, cresterea salariului minim, un pret mai mare la energie si majorarea amenzilor de circulatie, dar si o cota TVA mai mica in turism, transmite Mediafax, .

Revelionul lui Dan Negru, audienta de sase ori mai mare decat Pro TV: cea mai mare victorie din ultimii ani a Antenei 1 in fata rivalului

Revelionul prezentat de Dan Negru la Antena 1 a fost lider incontestabil de audienta, cifrele inregistrate pe targeturile national si urban fiind de sase ori mai mari decat cele ale postului Pro TV, care anul acesta a renuntat la programul special si a mizat pe filme.

Programele de Revelion de la televiziuni: Antena 1 a avut audienta de sase ori mai mare decat Pro TV

Al 15-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru la Antena 1 a avut, la nivel national si la orase, cifre de audienta de sase ori mai mari decat Pro TV, care anul acesta nu a avut un program special, ci a difuzat filme, scrie PaginadeMedia. ro.

Metroul, cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania, o realizare importanta in timpul regimului comunist

Cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania este de departe metroul din Capitala. Construit in urma cu mai bine de 3 decenii, metroul din Bucuresti a reprezentat o realizare importanta in timpul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )