Libnet.ro
UNICEF

14:30

Marile universitati britanice anunta ca taxele pentru studentii din UE inmatriculati in 2016 raman neschimbate, dar pentru anul viitor e incertitudine

Hotnews Hotnews,
 Marile universitati britanice anunta ca taxele pentru studentii din UE inmatriculati in 2016 raman neschimbate, dar pentru anul viitor e incertitudine

Marile universitati britanice au inceput sa trimita mailuri ca taxele pentru studentii din Uniunea Europeana inmatriculati in 2016 raman neschimbate, dar nicio decizie nu a fost luata inca pentru studentii care se inmatriculeaza incepand cu anul viitor. continuă pe Hotnews

Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana intr-un referendum istoric (VIDEO)

UPDATE: Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana dupa 43 de ani intr-un referendum istoric. 52% dintre cei prezenti la urne s-au pronuntat pentru iesirea din Uniune, iar 48% pentru.

Meteorologii au emis un cod galben de canicula persistenta pentru judete din sudul si sud-estul tarii

Meteorologii au emis un cod galben de canicula persistenta si disconfort termic accentuat pentru judete din sudul si sud-estul tarii, valabil pe toata ziua de joi. in cursul zilei de 23 iunie,.

Executia bugetara pentru investitiile din transporturi este cu 46% mai mare decat in 2015

Executia bugetara pentru investitiile din transporturi din acest an este cu 46% mai mare decat cea din 2015, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, miercuri, intr-un briefing la Palatul Victoria.

Ajutoare europene pentru defavorizatii din Sectorul 3 al Capitalei

Primaria sectorului 3, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, anunta ca miercuri au inceput programarile pentru distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeana, acordate in cadrul Programului Operational pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2015 - 2016, informeaza Agerpres.

Angela Merkel invita Franta si Italia la Berlin, dupa votul britanicilor pentru iesirea din UE

Cancelarul german Angela Merkel si-a anulat vizita de luni la Moscova in urma referendumului din Marea Britanie. Merkel va avea in schimb o intrevedere cu presedintele Frantei, Francois Hollande,.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din functie a Liviei Stanciu, care trece la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functie a Liviei Stanciu, care s-a pensionat in data de 13 iulie, se arata intr-un comunicat al Administratiei.

Surse: McDonald 's a primit oferte pentru restaurantele din China si Hong Kong

Lantul american de restaurante fast-food McDonald 's Corp. a primit mai multe oferte pentru preluarea unitatilor sale din Hong Kong si China, intr-o tranzactie a carei valoare ar putea fi de aproximativ 3 miliarde de dolari, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Cine va difuza exit-poll-ul pentru referendumul din Marea Britanie

Compania britanica YouGov va publica un sondaj in care va arata cum s-a votat la referendumul privind apartenenta la UE la scurt timp dupa inchiderea urnelor, sperand sa repete predictia reusita privind rezultatul scrutinului privind independenta Scotiei din 2014, informeaza Reuters, potrivit HotNews.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )