Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Budai, consternat de anuntul lui Ludovic Orban despre pensii: Doamne iarta-ne, Te rugam!

Antena3 Antena3,
Marius Budai, consternat de anuntul lui Ludovic Orban despre pensii: Doamne iarta-ne, Te rugam!

Marius Budai a criticat declaratiile premierului Ludovic Orban pe tema cresterii pensiilor. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre liderii politici care nu au purtat masca in Parlament: Se comporta ca si cum ei s-ar afla deasupra legii

Ludovic Orban a declarat ca atitudinea liderilorPSD si Pro Romania de a se abate de la obligativitatea purtarii mastiiin spatiile inchise demonstreaza o mentalitate pe care o credea de mult.

Marius Budai, fost ministru al Muncii: Amenzile, starea de alerta maxima si Ultra starea de alerta

Marius Budai, fost ministru al Muncii, a criticat Guvernul Orban, despre care a spus ca a intocmit un raport de activitate intr-un limbaj de lemn, dar si ca minciunile au fost la ordinea zilei.

BOMBA TICAIE LA ASF DEPUTATUL PSD MARIUS BUDAI: Vreau sa vad ce documente au ajuns la comisie, ca sa-mi formez o opinie cu privire la situatia de ansamblu

Materialele publicate de Ziarul BURSA despre scandalul din jurul activitatii Autoritatii de Supraveghere Financiara I-au atras atentia deputatului social-democrat Marius Budai, membru al Comisiei buget, finante-banci din Camera Deputatilor si fost presedinte al acestui organism, care ne-a spus: Vreau sa vad ce documente au ajuns la comisie, pentru a-mi forma o opinie cu privire la situatia de ansamblu. De aceea, saptamana viitoare voi solicita documentele respective pentru a le studia si vom analiza in cadrul comisiei toate aspectele semnalate cu privire la activitatea ASF.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va plati somaj tehnic angajatilor din domeniile care nu si-au reluat activitatea.

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a facut declaratii, in aceasta seara, cu privire la ajutorul pe care Romania il va primi de la UE pentru redresarea economica si despre starea de alerta.

VIDEO Ludovic Orban: Romania va beneficia de fonduri UE de pana la 5 miliarde euro pentru a finanta masurile de ocupare a fortei de munca Am ramas stupefiat de decizia CNCD fata de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat sau a reluat miercuri seara, intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoriei, masurile de sprijin economic pentru angajati, angajatori, dar si pentru someri. Romania va beneficia de fonduri europene in valoare de 3-5 miliarde de euro care vor ajuta la repornirea economiei, spune acesta. Orban s-a referit si la decizia CNCD de sanctionare a presedintelui Klaus Iohannis declarand ca este stupefiat si ca este vorba despre o decizie pur politica.

Ludovic Orban, chemat azi sa dea raportul in Parlament

Premierul Ludovic Orban va merge luni, de la ora 16. 00, in Parlament, la Ora Guvernului, pentru a da explicatii despre masurile luate pentru combaterea crizei sanitare, precum si masurile de relansare economica.

Orban, despre unii lideri politici care nu poarta masca in spatii inchise: Arata o mentalitate pe care o credeam de mult depasita

Premierul Ludovic Orban afirma ca atitudinea unor lideri politici de a ignora obligatia privind purtarea mastii in spatiile inchise arata o mentalitate pe care o credea de mult depasita, si anume ca dulaii sunt deasupra legii. El spune ca ignorarea acestei masuri adoptate prin lege este un comportament la limita infractiunii.

Orban, despre cei care au contestat restrictiile: Toata propaganda asta anarhista vine din laboratoare din Est, din afara Romaniei. Lideri politici au marsat la aceasta propaganda nociva

Contestarea masurilor restrictive luate de guverne, inclusiv cel de la Bucuresti, face parte dintr-o propaganda anarhista pusa la punct in laboratoare din Est, din afara Romaniei, sustine premierul Ludovic Orban, care spune ca lideri politici romani au marsat pe acest discurs.

LUDOVIC ORBAN: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

Ludovic Orban a anuntat revenirea Insulei Belina in administrarea statului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, azi, in deschiderea sedintei de Guvren ca Insula Belina si Bratul Pavel vor reveni in administrarea statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )