Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ludovic Orban a anuntat revenirea Insulei Belina in administrarea statului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban a anuntat revenirea Insulei Belina in administrarea statului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, azi, in deschiderea sedintei de Guvren ca Insula Belina si Bratul Pavel vor reveni in administrarea statului. continuă pe Ziarul Bursa

Insula Belina revine in administrarea statului Orban: Preluarea se va face fara contractele cu Teldrum

Insula Belina si Bratul Pavel vor reveni in administrarea statului, a anuntat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de Guvern de joi. Oh, Belina! Am o veste buna sa va dau: dupa o lunga perioada in care Insula Belina si bratul Pavel au ratacit prin mainile prietenilor din Teleorman ai PSD si ai lui Dragnea, azi Insula Belina va reveni in administrarea statului, a spus Orban.

Insula Belina si Bratul Pavel revin in administrarea statului, fara contractele cu TelDrum. Premierul Orban: O lunga perioada au ratacit prin mainile prietenilor lui Dragnea si ai PSD. Baronii rosii au incercat sa le transforme in mosie proprie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de joi, ca Insula Belina si Bratul Pavel revin in administrarea statului roman, dupa o lunga perioada in care au ratacit prin mainile pr.

Insula Belina va reveni in administrarea statului, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Insula Belina si Bratul Pavel, situate de-a lungul Dunari.

VIDEO Ludovic Orban: Romania va beneficia de fonduri UE de pana la 5 miliarde euro pentru a finanta masurile de ocupare a fortei de munca Am ramas stupefiat de decizia CNCD fata de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat sau a reluat miercuri seara, intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoriei, masurile de sprijin economic pentru angajati, angajatori, dar si pentru someri. Romania va beneficia de fonduri europene in valoare de 3-5 miliarde de euro care vor ajuta la repornirea economiei, spune acesta. Orban s-a referit si la decizia CNCD de sanctionare a presedintelui Klaus Iohannis declarand ca este stupefiat si ca este vorba despre o decizie pur politica.

LUDOVIC ORBAN: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va plati somaj tehnic angajatilor din domeniile care nu si-au reluat activitatea.

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a facut declaratii, in aceasta seara, cu privire la ajutorul pe care Romania il va primi de la UE pentru redresarea economica si despre starea de alerta.

Marius Budai, consternat de anuntul lui Ludovic Orban despre pensii: Doamne iarta-ne, Te rugam!

Marius Budai a criticat declaratiile premierului Ludovic Orban pe tema cresterii pensiilor.

Ludovic Orban: Crestem pensiile, dar sa avem garantia ca pot fi platite. Drumul spre Iad e pavat de bune intentii

Guvernul are ca prioritate plata pensiilor si salariilor si va creste pensiile, dar numai dupa o analiza foarte serioasa, in functie de posibilitatile reale, pentru a avea garantia ca acestea vor putea fi platite, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban, potrivitAgerpres.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste de la 1 septembrie. Drumul spre Iad e pavat cu bune intentii

Pensiile romanilor vor creste de la 1 septembrie, asa cum scrie in lege, potrivit premierului Ludovic Orban. Acesta sustine insa ca nu stie cat de mare va fi aceasta majorare.

Ludovic Orban: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise. Inclusiv liderii PSD si ai altor partide vor avea obligatia sa respecte aceasta masura

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )