Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ludovic Orban: Romania va beneficia de fonduri UE de pana la 5 miliarde euro pentru a finanta masurile de ocupare a fortei de munca Am ramas stupefiat de decizia CNCD fata de presedintele Romaniei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ludovic Orban: Romania va beneficia de fonduri UE de pana la 5 miliarde euro pentru a finanta masurile de ocupare a fortei de munca Am ramas stupefiat de decizia CNCD fata de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat sau a reluat miercuri seara, intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoriei, masurile de sprijin economic pentru angajati, angajatori, dar si pentru someri. Romania va beneficia de fonduri europene in valoare de 3-5 miliarde de euro care vor ajuta la repornirea economiei, spune acesta. Orban s-a referit si la decizia CNCD de sanctionare a presedintelui Klaus Iohannis declarand ca este stupefiat si ca este vorba despre o decizie pur politica. continuă pe Hotnews

VIDEO. Ludovic Orban anunta inlocuirea somajului tehnic cu o alta masura de ajutor

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca, pentru domeniile care isi vor relua activitatea, s.

Orban, despre masurile pentru angajati, someri si companii: Romania va beneficia de fonduri europene de pana la 5 miliarde de euro

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, un nou proiect pentru repornirea economiei, dedicat sustinerii companiilor si angajatilor.

Ludovic Orban: Pentru putere, PSD face compromisuri impotriva Romaniei Ce masuri a anuntat premierul si care au fost principalele declaratii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Victoria, in care a facut o noua serie deprecizari despre lupta Romaniei cu criza COVID-19 si efectele sale. Primul-ministru.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va plati somaj tehnic angajatilor din domeniile care nu si-au reluat activitatea.

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a facut declaratii, in aceasta seara, cu privire la ajutorul pe care Romania il va primi de la UE pentru redresarea economica si despre starea de alerta.

Marcel Ciolacu (PSD), la Ora Guvernului: Ludovic Orban, vestitorul austeritatii. Romanii stiu cum sta treaba cu greaua mostenire (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a criticat cabinetul condus de Ludovic Orban si l-a acuzat pe premier ca este vestitorul austeritatii, invocand o eventuala.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Trecem de la starea de alerta la starea de alerta maxima. Avem toate instrumentele legale, inclusiv amenzile, pentru a ne asigura ca regulile sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de guvern de luni, ca autoritatile dispun de toate parghiile necesare pentru a aplica amenzi, in contextul starii de alerta generata de epidemia de.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban anunta sedinta de Guvern pentru luni, la ora 8, in contextul starii de alerta: Toate institutiile vor fi pe teren si vor impune respectarea legii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, dupa sedinta Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, ca s-a stabilit cum se va proceda odata cu intarea in vigoare a a legii 55 privind starea de.

ORA GUVERNULUI - ORA RAFUIELII POLITICE IN PARLAMENT Premierul Ludovic Orban, scos la tabla de deputati

Prezenta premierului Ludovic Orban in Camera Deputatilor, la Ora Guvernului, in urma convocarii depusa de Pro Romania, s-a transformat intr-o rafuiala politica intre acesta, pe de o parte, si Victor Ponta si Marcel Ciolacu, pe cealalta parte.

Victor Ponta, intrebare cheie pentru Ludovic Orban: Toti romanii vor sa v-o adreseze

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, i-a adresat lui Ludovic Orban o intrebare, in timpul sedintei de Parlament in care premierul da explicatii privitoare la masurile luate in aceasta perioada.

VIDEO Premierul Orban, despre mesajele protestatarilor din Piata Victoriei: Toate sloganele mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national

Mesajele celor care sunt in Piata Victoriei sunt niste mesaje pe care eu personal nu le inteleg, a declarat duminica seara premierul Ludovic Orban, intrebat despre protestatarii care s-au strans pentru a treia zi in Piata Victoriei. Virusul exista, reprezinta un pericol pentru viata si sanatatea cetatenilor romani. Faptul ca sunt decese care sunt cauzate de virus arata ca exista o ameninntare reala la adresa oricarui cetatean roman care poate sa se contamineze cu acest virus. Practic toate sloganele si declaratiile mi se pare ca fac parte din apanajul unor tematici care nu au legatura cu interesul national. , a spus acesta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )