Libnet.ro
UNICEF

12:00

Marius Budai, despre guvernul PNL: Numele lor e austeritate. Am un sentiment de durere

Antena3 Antena3,
Marius Budai, despre guvernul PNL: Numele lor e austeritate. Am un sentiment de durere

Marius Budai trage un semnal de alarma si spune ca guvernarea PNL reprezinta austeritatea. Declaratia a fost facuta in exclusivitate la Antena 3 si a fost datain contextul publicarii programului de. continuă pe Antena3

Orban valideaza azi cu Iohannis lista ministrilor din guvernul PNL. Numele care intra in runda finala

Ludovic Orban depune astazi la parlament programul de guvernare si lista ministrilor, validata inainte de presedintele Klaus Iohannis si conducerea PNL. in acest moment, liberalii mai au nevoie de noua voturi pentru a putea ajunge la cele 233 necesare investirii noului guvern in Parlament.

Rares Bogdan, dezvaluiri despre guvernul PNL. Ce decizie vor lua liberalii

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan adeclarat miercuri seara la un post de televiziune ca nu se astepta ca Victor Ponta sa fie consecvent si sa voteze investirea Guvernului Orban. Rares Bogdan a.

Planul PNL cu salariile, dezvaluit. Marius Budai: Urmeaza haos bugetar! Romanii sunt cu lacrimi in ochi

Marius Budai sustine ca PNL pregateste surprize nu foarte placute pentru romani. Ministrul interimar al Muncii sustine ca l-a auzit pe Ludovic Orban spunand ca toate veniturile vor fi impozitate. Eu am.

MARIUS BUDAI: Majorarea salariului minim este necesara

Ministrul demis al muncii, Marius Budai, afirma ca PSD face dovada ca respecta pana la capat angajamentul de a asigura un trai cat mai bun romanilor prin decizia de a majora salariul minim pentru a patra oara de cand a preluat guvernarea tarii.

MARIUS BUDAI: Prim-ministrul desemnat are restante mari atat la capitolul economie cat si la capitolul istorie

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai este de parere ca prim-ministrul desemnat are restante mari atat la capitolul economie cat si la capitolul istorie si ca nu este corect sa vrei sa blochezi orice masura care ii ajuta pe cei peste 1,3 milioane de oameni care muncesc pe salariul minim.

MARIUS BUDAI: Punem in transparenta o HG prin care salariul minim va fi majorat cu 100 de lei

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai a anuntat ca va pune in transparenta, incepand de miercuri, o Hotarare de guvern prin care salariul minim pe economie sa fie majorat cu 100 de lei.

Surse. USR voteaza Guvernul PNL, dar nu renunta la anticipate. Ce au convenit Barna si Orban

Dan Barna si Ludovic Orban au ajuns la un acord pentru sustinerea noului guvern, insa USR nu renunta la declansarea alegerilor anticipate. Liderul PNL s-a angajat ca va relua discutia cu USR despre anticipate imediat dupa alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Cele doua partide au convenit ca PSD trebuie inlaturat imediat de la Putere, deci toti alesii USR vor vota Guvernul PNL. Pactul politic va fi semnat vineri.

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

USR: Guvernul PNL, mai rau decat guvernul Dancila

Andrei Caramitru, membru USR, a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care critica guvernul PNL. Postarea a fost facuta inainte ca acesta sa afle de acordul intre USR si Ludovic Orban. E uite ca se.

inaintea negocierilor Barna-Orban, Andrei Caramitru spune ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul Dancila PSD. Cel putin pe partea de justitie

Inaintea negocierilor dintre Dan Barna si Ludovic Orban, fostul consilier al liderului USR a scris pe Facebook ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul DancilaPSD. Cel putin pe partea de justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )