Libnet.ro
UNICEF

17:16

MARIUS BUDAI: in fiecare zi din 2020, PIB-ul tarii a pierdut 16 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARIUS BUDAI: in fiecare zi din 2020, PIB-ul tarii a pierdut 16 milioane de euro

Deputatul PSD de Botosani, Marius Constantin Budai, fost ministru al Muncii in guvernarea Dancila, a afirmat pe pagina personala de Facebook ca n in fiecare zi din 2020, PIB-ul tarii a pierdut 16 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Gane vrea sa continue la Dinamo. Totul depinde de ultimul meci din 2020

Ionel Gane a vorbit la finalul meciului pierdut cu CFR Cluj despre viitorul sau pe banca alb-rosilor.

Cand va avea loc solstitiul de iarna din 2020

Solstitiul de iarna va avea loc pe 21 de decembrie. ConjunctiadintreJupiter si Saturn este un eveniment astronomic rar, care are loc la fiecare 20 de ani. Atuncicele doua planete se vor afla in co.

Contextul de votare la parlamentarele din 2020

Votul de la parlamentarele din 6 decembrie 2020 a surprins, la nivel de rezultate, prin ierarhii neasteptate si aparitii noi pe scena partidelor politice. De ce ierarhiile de vot de la localele din septembrie 2020 au disparut in doua luni de zile? De ce trendul de gandire critica de dupa 10 august 2018, care a sustinut partide precum PNL sau USR-PLUS, nu a mai fost in prim plan? De unde a aparut Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), partid cvasi-absent in dezbaterile premergatoare alegerilor? De ce un absenteism atat de mare cu numai 32% prezenta la urne?.

Lewandowski, cel mai bun jucator din 2020 la Premiile FIFA

Atacantul polonez Robert Lewandowski a primit, joi seara, trofeul FIFA The Best in cadrul unei ceremonii care a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )