Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius era in trafic pe un bulevard mare din Bucuresti, cand a vazut un biciclist care transporta mancare. in secunda urmatoare, a incremenit. Totul se petrecea sub ochii lui! Nu mai inervati reguli! VIDEO

Antena3 Antena3,
Marius era in trafic pe un bulevard mare din Bucuresti, cand a vazut un biciclist care transporta mancare. in secunda urmatoare, a incremenit. Totul se petrecea sub ochii lui! Nu mai inervati reguli! VIDEO

Un sofer din Bucuresti a avut parte de scene incredibile pe un bulevardul 1 Decembrie. in fata sa, la cativa metri distanta, un biciclist care transporta mancare pentru un serviciu de delivery a fost implicat i. continuă pe Antena3

De ce ar fi mintit primaria lui Firea ca hackerii au atacat semafoare din Bucuresti

Pe final de 2018, a fost un pic de panica in Bucuresti cand Primaria a spus ca anumite semafoare din Capitala ar fi fost atacate de hackeri. S-a dovedit ca-i doar incapacitatea institutiei.

Dorina din Bucuresti s-a urcat intr-un taxi si i-a spus soferului adresa. Acesta i-a cerut sa coboare imediat. Ce a urmat intrece insa orice imaginatie

Dorina din Bucuresti s-a urcat intr-un taxi si i-a spus soferului adresa. insa cand a auzit destinatia, barbatul i-a cerut sa coboare imediat. A urmat ceva incredibil si un dialog din care pana la urma.

Vizita Papei in Romania: Lista scolilor din Bucuresti inchise joi, 30 mai/ Vineri toate scolile suspenda cursurile

Inspectoratul Scolar din Bucuresti a publicat lista scolilor din Bucuresti care vor suspenda cursurile si joi ca urmare a vizitei Papei Francisc. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise. Vezi in text lista scolilor care sunt inchise joi.

Admitere 2019: Universitatea din Bucuresti are 7.600 de locuri la buget pentru licenta, master si doctorat

Universitatea din Bucuresti pune la dispozitia absolventilor de liceu, licenta si masterat, la admiterea din acest an, un numar de peste 7. 600 de locuri la buget. Pentru studiile universitare de licenta, Universitatea din Bucuresti propune un numar de 4. 350 de locuri bugetate, in timp ce pentru candidatii la studii universitare de masterat sunt 2. 950 de locuri bugetate. Pentru doctorat, universitatea propune un numar de 300 de locuri bugetate, dintre care 150 cu bursa.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 29 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,23 mg/l; pH 7,64; TURBIDITATE: 0,45. S2 CLOR LIBER:0,25 mg/l;.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 28 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,31 mg/l; pH 7,61; TURBIDITATE: 0,26. S2 CLOR LIBER:0,27 mg/l;.

Programul ultimei etape din playout. Cand se joaca finala pentru evitarea retrigradarii

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul etapei a 14-a, ultima, din faza playout a campionatului in Liga 1 Betano.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 27 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,56; TURBIDITATE: 0,35. S2 - CLOR LIBER: 0,34 mg/l; pH.

Madalina avea 25 de ani si a suferit arsuri pe jumatate din corp. Cand a ajuns la spital, medicii nu prea stiau ce sa faca cu ea. in urma cu putin timp, fratele ei a facut anuntul

Madalina 25 de ani) a suferit arsuri pe 50% din suprafata corpului. Dupa mai bine de 40 de ore in care a fost plimbata intre spitale, fata a fost transportata in Belgia la un spital de arsi, scrie.

Reactia unui primar din Olanda cand a vazut coada enorma de romani la votare: Strigator la cer!

Primarul orasului Diemen din Olanda, Erik Boog, s-a declarat scandalizat de modul in care statul roman a organizat alegerile europarlamentare. Dreptul democratic de a vota este un drept foarte important. Toata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )