Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vizita Papei in Romania: Lista scolilor din Bucuresti inchise joi, 30 mai/ Vineri toate scolile suspenda cursurile

Hotnews Hotnews,
 Vizita Papei in Romania: Lista scolilor din Bucuresti inchise joi, 30 mai/ Vineri toate scolile suspenda cursurile

Inspectoratul Scolar din Bucuresti a publicat lista scolilor din Bucuresti care vor suspenda cursurile si joi ca urmare a vizitei Papei Francisc. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise. Vezi in text lista scolilor care sunt inchise joi. continuă pe Hotnews

Lista scolilor si gradinitelor inchise joi in Bucuresti cu ocazia vizitei Papei Francisc

Cursurile vor fi suspendate joi in 110 unitati de invatamant din Capitala, cu ocazia vizitei Papei Francisc, potrivit unei informari a Inspectoratului Scolar. Dintre acestea, 79 sunt unitati de.

PREGATIRI Vizita Papei a intrat in linie dreapta

Evenimentul primei jumatati a acestui an, vizita Papei Francisc in tara noastra, a creat o mobilizare uriasa la nivelul autoritatilor. Scoli inchise, mijloace de transpot deviate, forte de ordine mobilizate, acestea sunt cateva dintre ingredientele unei vizite istorice.

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala. Unde vor fi amplasate

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala, anunta Primaria Municipiului Bucuresti. Doua dintre acestea vor fi amplasate in Piata Revolutiei, pentru ca bucurestenii sa poata urmari regia traseului Suveranului Pontif. 15 ecrane gigant in Bucuresti, cu ocazia vizitei Papei Francisc Credinciosii care nu si-au rezervat locuri in catedrala vor [] .

Ce importanta are vizita Papei Francisc in Romania pentru crestinii ortodocsi

Vizita Papei Francisc I in Romania, o tara majoritar ortodoxa, in perioada 31 mai 2 iunie 2019 este evenimentul istoric de interes maxim care a captat si urmeaza sa monopolizeze atentia publicului din Romania. Dincolo de curiozitate ar trebui sa intelegem o serie de elemente si coordonate ce ar putea fi cheia descifrarii acestei [] .

10 motive sa urmaresti la TVR vizita Papei Francisc in Romania

In calitate de broadcaster oficial - producator exclusiv al continutului audio-video al tuturor evenimentelor si ceremoniilor prilejuite de vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc - TVR ofera cea mai ampla transmisie in direct din istoria televiziunii in Romania, urmarind indeaproape toate cele 12 locuri ale vizitei Suveranului Pontif.

Marius era in trafic pe un bulevard mare din Bucuresti, cand a vazut un biciclist care transporta mancare. in secunda urmatoare, a incremenit. Totul se petrecea sub ochii lui! Nu mai inervati reguli! VIDEO

Un sofer din Bucuresti a avut parte de scene incredibile pe un bulevardul 1 Decembrie. in fata sa, la cativa metri distanta, un biciclist care transporta mancare pentru un serviciu de delivery a fost implicat i.

Dorina din Bucuresti s-a urcat intr-un taxi si i-a spus soferului adresa. Acesta i-a cerut sa coboare imediat. Ce a urmat intrece insa orice imaginatie

Dorina din Bucuresti s-a urcat intr-un taxi si i-a spus soferului adresa. insa cand a auzit destinatia, barbatul i-a cerut sa coboare imediat. A urmat ceva incredibil si un dialog din care pana la urma.

Admitere 2019: Universitatea din Bucuresti are 7.600 de locuri la buget pentru licenta, master si doctorat

Universitatea din Bucuresti pune la dispozitia absolventilor de liceu, licenta si masterat, la admiterea din acest an, un numar de peste 7. 600 de locuri la buget. Pentru studiile universitare de licenta, Universitatea din Bucuresti propune un numar de 4. 350 de locuri bugetate, in timp ce pentru candidatii la studii universitare de masterat sunt 2. 950 de locuri bugetate. Pentru doctorat, universitatea propune un numar de 300 de locuri bugetate, dintre care 150 cu bursa.

Vizita Papei in Romania - Toate scolile din Capitala vor fi inchise vineri / Inspectoratul Scolar Bucuresti: Fiecare scoala trebuie sa anunte pana miercuri daca suspenda cursurile si joi

Scolile in Bucuresti trebuie sa anunte pana miercuri, 29 mai 2019, daca isi vor suspenda cursurile si in cursul zilei de joi, 30 mai, ca urmare a vizitei Papei Francisc, potrivit unei informari de la inspectoratul scolar. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise.

Mesajul Papei Francisc inainte de vizita in Romania. Ce spune despre tara noastra

Papa Francisc a transmis un mesaj inainte de vizita in Romania. Suveranul pontif le-a multumit celor care fac pregatirile inainte de sosirea sa la Bucuresti si a vorbit despre legaturile de credinta care ne unesc. Mesajul Papei Francisc pentru romani Dragi frati si surori din Romania! Mai sunt doar cateva zile pana la calatoria care [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )