Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce drama pentru Ale de la Puterea Dragostei. Nici nu mai conteaza ca s-a despartit de Cristian Comanici

Playtech Playtech,
Ce drama pentru Ale de la Puterea Dragostei. Nici nu mai conteaza ca s-a despartit de Cristian Comanici

Lexandra Ruse de la Puterea Dragostei a fost eliminata deja din emisiunea-concurs, de la Kanal D, chiar daca se indrepta catre o relatie serioasa cu Cristian Comanici, fratele Biancai Comanici, cea care a si castigat primele doua sezoane ale reality-show-ului. Ce drama pentru Ale de la Puterea Dragostei Aceasta a trecut recent printr-o dezamagire grea . continuă pe Playtech

Plusica de la Puterea Dragostei, transformare totala. A slabit 15 kilograme si este de nerecunoscut

Raluca Marina, cunoscuta drept Plusica, s-a transformat total! La aproximativ un an de la participarea la Puterea Dragostei a decis sa isi schimbe infatisarea. Cum arata acum tanara? Plusica de la Puterea Dragostei a slabit 15 kilograme Raluca Marina a venit cu voie buna in primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei pentru a-si gasi marea .

Ea e noua iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei. Fanii au dat-o de gol: cu ce se ocupa Florentina, de fapt

Iata cine este noua iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei. Chiar fanii emisiunii l-au dat de gol. Este vorba despre o satena voluptoasa, pasionata de fitness. Ea e noua iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei De curand, Livian de la Puterea Dragostei s-a dat de gol, dupa ce in ultimul vlog .

Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus adevarul. Care e povestea fotografiei care a aparut pe internet

Andra Volos de la Puterea Dragostei a dezvaluit tot adevarul despre fotografia care a aparut pe internet. Internautii s-au amuzat copios de poza respectiva, astfel ca vedeta a rabufnit. Andra Volos de la Puterea Dragostei a dezvaluit adevarul. Care e povestea din spatele fotografiei aparute pe internet Andra Volos a luat atitudine dupa ce pe .

Livian de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca Comanici. Mesajul dur al concurentului

Livian, fost concurent in casa Puterea Dragostei, s-a gandit sa clarifice situatia, dupa ce chiar el s-a dat de gol si fanii au aflat despre noua sa iubita, o satena voluptoasa, pasionata de fitness, pe nume Florentina. Acum, tanarul a dat cartile pe fata! Livian, atac subtil la Bianca Comanici Livian de la Puterea Dragostei .

Ce varsta are Cristina Dorobantu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Ce nu stiai despre ea

Cristina Mihaela Dorobantu are frumoasa varsta de 29 de ani, considerandu-se printre femeile norocoase si implinite. Se afla deja la a patra emisiune la Kanal D, fiind prezentatoarea show-ului matrimonial Puterea Dragostei, in locul Andreei Mantea, care se afla la sezonul al treilea. Totul despre Cristina Dorobantu noua prezentatoare de la Puterea Dragostei Cristina .

Cati bani a facut Bianca Comanici la Puterea Dragostei, in doar 1 an. Suma e colosala!

Un vlogger renumit a spus cati bani a castigat Bianca Comanici in numai un an la Puterea Dragostei, in sezonul 2. Denis Petcu, caci asa este numele vloggerului, a aflat cat a castigat Bianca Comanici la emisiunea-concurs. Cati bani a facut Bianca Comanici la Puterea Dragostei, in doar 1 an Bianca a castigat intr-un an .

Lacrimi la Puterea Dragostei! Ce concurenta a iesit din emisiune, cu scandal: Iert, dar nu uit!

Andrada a cedat in emisiunea de azi si a inceput sa planga, in urma criticilor concurentilor. Aceasta s-a ridicat de pe canapea si a parasit platoul. Lacrimi la Puterea Dragostei! Andrada a mers apoi afara pentru a se linisti, iar dupa ea a plecat si Mariana, pentru a o consola. Ulterior, aceasta s-a reintors in .

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit, dupa despartirea de Jador. Este tot o vedeta TV

Noul iubit al Ellei de la Puterea Dragostei este Iancu Sterp. Apropiatii celor doi sustin ca finalista sezonului 2 si razboinicul de la Survivor petrec foarte mult timp impreuna. Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou, dupa despartirea de Jador. Cine este noul iubit Cand toata lumea credea ca Ella si Jador vor lasa .

Ce drama pentru Jador. Mama artistului este grav bolnava

Jador trece prin momente grele de cand a aflat ca mama sa este grav bolnava. Artistul a marturisit chiar ca uneori nici nu se poate focusa asupra carierei sale, deoarece gandul ii fuge la cea care i-a dat viata. Mai multe detalii, in continuare. Tristete mare pentru Jador Jador sufera foarte mult din cauza faptului .

Cum trebuie sa dormim pentru a ne odihni cat mai bine. Care sunt cele mai bune pozitii

Hai sa recunoastem. Somnul este o mare parte din viata noastra, chiar daca nu dormim tot timpul opt ore, dar exista mai multe lucruri decat ai putea crede. Pozitia dvs. de somn joaca un rol important in calitatea somnului, ceea ce inseamna ca ar putea fi timpul sa faceti niste schimbari. Cum trebuie sa dormim .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2463 seconds )