Libnet.ro
UNICEF

08:45

Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus adevarul. Care e povestea fotografiei care a aparut pe internet

Playtech Playtech,
Andra Volos de la Puterea Dragostei a spus adevarul. Care e povestea fotografiei care a aparut pe internet

Andra Volos de la Puterea Dragostei a dezvaluit tot adevarul despre fotografia care a aparut pe internet. Internautii s-au amuzat copios de poza respectiva, astfel ca vedeta a rabufnit. Andra Volos de la Puterea Dragostei a dezvaluit adevarul. Care e povestea din spatele fotografiei aparute pe internet Andra Volos a luat atitudine dupa ce pe . continuă pe Playtech

Cati bani a facut Bianca Comanici la Puterea Dragostei, in doar 1 an. Suma e colosala!

Un vlogger renumit a spus cati bani a castigat Bianca Comanici in numai un an la Puterea Dragostei, in sezonul 2. Denis Petcu, caci asa este numele vloggerului, a aflat cat a castigat Bianca Comanici la emisiunea-concurs. Cati bani a facut Bianca Comanici la Puterea Dragostei, in doar 1 an Bianca a castigat intr-un an .

Ce drama pentru Ale de la Puterea Dragostei. Nici nu mai conteaza ca s-a despartit de Cristian Comanici

Lexandra Ruse de la Puterea Dragostei a fost eliminata deja din emisiunea-concurs, de la Kanal D, chiar daca se indrepta catre o relatie serioasa cu Cristian Comanici, fratele Biancai Comanici, cea care a si castigat primele doua sezoane ale reality-show-ului. Ce drama pentru Ale de la Puterea Dragostei Aceasta a trecut recent printr-o dezamagire grea .

Plusica de la Puterea Dragostei, transformare totala. A slabit 15 kilograme si este de nerecunoscut

Raluca Marina, cunoscuta drept Plusica, s-a transformat total! La aproximativ un an de la participarea la Puterea Dragostei a decis sa isi schimbe infatisarea. Cum arata acum tanara? Plusica de la Puterea Dragostei a slabit 15 kilograme Raluca Marina a venit cu voie buna in primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei pentru a-si gasi marea .

Ce varsta are Cristina Dorobantu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei. Ce nu stiai despre ea

Cristina Mihaela Dorobantu are frumoasa varsta de 29 de ani, considerandu-se printre femeile norocoase si implinite. Se afla deja la a patra emisiune la Kanal D, fiind prezentatoarea show-ului matrimonial Puterea Dragostei, in locul Andreei Mantea, care se afla la sezonul al treilea. Totul despre Cristina Dorobantu noua prezentatoare de la Puterea Dragostei Cristina .

Ea e noua iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei. Fanii au dat-o de gol: cu ce se ocupa Florentina, de fapt

Iata cine este noua iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei. Chiar fanii emisiunii l-au dat de gol. Este vorba despre o satena voluptoasa, pasionata de fitness. Ea e noua iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei De curand, Livian de la Puterea Dragostei s-a dat de gol, dupa ce in ultimul vlog .

Livian de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca Comanici. Mesajul dur al concurentului

Livian, fost concurent in casa Puterea Dragostei, s-a gandit sa clarifice situatia, dupa ce chiar el s-a dat de gol si fanii au aflat despre noua sa iubita, o satena voluptoasa, pasionata de fitness, pe nume Florentina. Acum, tanarul a dat cartile pe fata! Livian, atac subtil la Bianca Comanici Livian de la Puterea Dragostei .

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit, dupa despartirea de Jador. Este tot o vedeta TV

Noul iubit al Ellei de la Puterea Dragostei este Iancu Sterp. Apropiatii celor doi sustin ca finalista sezonului 2 si razboinicul de la Survivor petrec foarte mult timp impreuna. Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou, dupa despartirea de Jador. Cine este noul iubit Cand toata lumea credea ca Ella si Jador vor lasa .

Lacrimi la Puterea Dragostei! Ce concurenta a iesit din emisiune, cu scandal: Iert, dar nu uit!

Andrada a cedat in emisiunea de azi si a inceput sa planga, in urma criticilor concurentilor. Aceasta s-a ridicat de pe canapea si a parasit platoul. Lacrimi la Puterea Dragostei! Andrada a mers apoi afara pentru a se linisti, iar dupa ea a plecat si Mariana, pentru a o consola. Ulterior, aceasta s-a reintors in .

Cabral a spus adevarul despre relatia de 14 ani cu Andreea Ibacka: Timp nu mai e

Cabral vine cu detalii picante despre relatia de 14 ani cu Andreea. Cum s-au remarcat cei doi soti si cum a reusit cunoscutul prezentator de televiziune sa o cucereasca pe iubita actrita? Cabral, despre relatia cu Andreea. Cum a reusit sa o cucereasca pe sotia sa? Viata lor arata ca un scenariu de film romantic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )