Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marius-Iulian Carabulea, noul secretar general adjunct in Guvernul Tudose

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marius-Iulian Carabulea, noul secretar general adjunct in Guvernul Tudose

Marius-Iulian Carabulea a fost numit in functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose publicata, astazi, in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

O noua numire in Guvernul Tudose. Cine este noul secretar general adjunct

Marius-Iulian Carabulea a fost numit in functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose publicata luni in Monitorul Oficial.

Roxana Banica este noul secretar general al Guvernului, in locul lui Mihai Busuioc

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat vineri ca noul secretar general al Guvernului va fi Roxana Banica, actualul secretar general adjunct al Cabinetului.

Roxana Banica, noul secretar general al Guvernului, in locul lui Mihai Busuioc

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat vineri ca noul secretar general al Guvernului va fi Roxana Banica, actual secretar general adjunct al Cabinetului pe care il conduce, ea inlocuindu-l pe Mihai Busuioc, ales miercuri in functia de presedinte al Curtii de Conturi.

O noua numire in Guvernul Tudose. Cine este noul secretar general

Premierul Mihai Tudose a anuntat vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca noul secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, va fi Roxana-Cezarina Banica. Aceasta fusese numita pe 4.

Roxana Banica este noul secretar general al Guvernului

Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, a fost eliberat duminica din functie, dupa ce a fost ales miercuri presedinte al Curtii de Conturi, in locul sau fiind numita Roxana-Cezarina Banica,.

Cine ii ia locul lui Busuioc in functia de secretar general al Guvernului. Anuntul facut de premierul Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat, vineri, ca noul secretar general al Guvernului va fi Roxana Banica, actual secretar general adjunct al Cabinetului pe care il conduce, ea inlocuindu-l pe Mihai Busuioc, ales miercuri in functia de presedinte al Curtii de Conturi.

Roxana-Cezarina Banica, numita secretar general al Guvernului

Roxana-Cezarina Banica a fost numita in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Mihai Tudose, care a fost publicata ieri in Monitorul Oficial.

Surse: Shhaideh va fi consilier de stat in Guvernul Tudose

Sevil Shhaideh ar putea fi propusa pentru o functie de consilier de stat in Guvernul Tudose. Aceasta a demisionat vineri de la Ministerul Dezvoltarii, dupa cum anuntase ca o va face. De altfel, premierul.

Tudose isi mai aduce un om de incredere la Secretariatul General al Guvernului

Premierul Mihai Tudose l-a numit luni in functia de secretar general adjunct pe Marius Carabulea, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Marius Carabulea i-a ffost colaborator apropiat lui Tudose la Ministerul Economiei in 2015, iar in ultimele luni i-a fost consilier.

Mihai Tudose isi mai aduce un acolit la Secretariatul General al Guvernului

Prim-ministrul Romaiei, Mihai Tudose, l-a numit in functia de secretar general adjunct pe Marius Carabulea, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )