Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mihai Tudose isi mai aduce un acolit la Secretariatul General al Guvernului

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose isi mai aduce un acolit la Secretariatul General al Guvernului

Prim-ministrul Romaiei, Mihai Tudose, l-a numit in functia de secretar general adjunct pe Marius Carabulea, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. continuă pe România Liberă

Tudose isi mai aduce un om de incredere la Secretariatul General al Guvernului

Premierul Mihai Tudose l-a numit luni in functia de secretar general adjunct pe Marius Carabulea, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Marius Carabulea i-a ffost colaborator apropiat lui Tudose la Ministerul Economiei in 2015, iar in ultimele luni i-a fost consilier.

Premierul Mihai Tudose, dupa intalnirea cu patronatele: Split TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Premierul Mihai Tudose i-a asigurat pe reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman UNPR), cu care s-a intalnit luni, ca masura split TVA va fi modificata si flexibilizata in dezbaterile din Parlament, in concordata cu propunerile rezultate din discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri. Astfel, colectarea defalcata a TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA, companiile cu capital de stat, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Mihai Tudose: Sunt colegi care profita de lipsa de comunicare din partid. Sunt foarte multumit de noua structura din Guvern

Premierul Mihai Tudose a declarat vineri, la finalul sedintei CeX, ca sunt politicieni care profita de lipsa de coordonare din partid intrebat ce a facut pentru a functiona mai bine relatia dintre Guvern.

Victor Ponta: Mihai Tudose a reusit sa scape de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Victor Ponta sustine ca, dupa ce ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au depus demisiile, premierul Mihai Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Tel Drum.

Mihai Tudose, anunt despre split TVA: in cazul caror firme se va aplica masura

Premierul Mihai Tudose, noi declaratii despre split TVA, controversatul mecanism contestat in repetate randuri de mediul de afaceri. La finalul unei intalniri avute luni cu reprezentantii.

Propunerile de numire a noilor ministri PSD vor fi trimise astazi la Cotroceni de catre premierul Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose va trimite in cursul zilei de luni la Palatul Cotroceni propunerile de numire a noilor ministri votati saptamana trecuta de conducerea PSD: Paul Stanescu - ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe - ministru al Transporturilor si Marius Nica - ministru delegat pentru Fonsrile Europene. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului.

Rovana Plumb il contrazice pe Mihai Tudose, care sustinuse ca ea si-a dat demisia dupa citarea la DNA: Nici vorba!

Rovana Plumb l-a contrazis vineri seara pe premierul Mihai Tudose, care spusese joi ca minsistrul fondurilor europene, impreuna cu vicepremierul Sevil Shhaideh au venit sa-si dea demisia imediat dupa ce au fost chemate la Directia Nationala Anticoruptie.

Mihai Tudose, contrazis de Rovana Plumb, in privinta momentului prezentarii demisiei

Rovana Plumb il contrazice pe Mihai Tudose, dupa ce premierul a spus ca si-ar fi prezentat demisia imediat dupa citarea la DNA. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, dupa ce au primti citatiile de la DNA.

Mihai Tudose, dupa CEx: Shhaideh si Plumb au vrut sa demisioneze imediat dupa ce au primit citatia DNA. Le-am oprit

Premierul Mihai Tudose a spus joi seara, la sfarsitul sedintei PSD, ca ministrii Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au vrut sa demisioneze imediat dupa ce au primit citatia de la DNA si s-au dus la el cu.

Sorin Rosca Stanescu: Pasul urmator este preluarea de catre Mihai Tudose a conducerii PSD

Eu nu cred ca PSD isi asuma in aceste momente in riscul unei schimbari instructura guvernamentalapentru caasta presupune un vot in Parlament si riscul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )