Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mark Zuckerberg in fata Senatului SUA: cele mai importante dezvaluiri despre Facebook

Playtech Playtech,
Mark Zuckerberg in fata Senatului SUA: cele mai importante dezvaluiri despre Facebook

In contextul scandalului cu Cambridge Analytica, CEO-ul Facebook a fost nevoit sa dea declaratii in fata senatului american. Mark Zuckerberg a facut mai multe afirmatii interesante. Mark Zuckerberg s-a prezentat pentru prima oara in fata unei comisii formate din mai multi senatori ai Statelor Unite. in acel context, a citit o scrisoare deschisa pe care []. continuă pe Playtech

Mark Zuckerberg, audiat in Congresul SUA in scandalul Cambridge Analytica: Este greseala mea si imi pare rau

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg si-a asumat raspunderea fata de erorile retelei de socializare care au dus la scandalul Cambridge Analytica, marti, in timpul audierii sale la comisiile de Comert si Juridic ale Senatului american.

Mark Zuckerberg, audiat in Congresul SUA in scandalul Cambridge Analytica. Ce masuri va lua pentru a preveni repetarea unor greseli similare

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg si-a asumat raspunderea fata de erorile retelei sociale care au dus la scandalul Cambridge Analytica, marti, in timpul audierii sale la comisiile de Comert si Juridic ale Senatului american.

Mark Zuckerberg, audiat in Congresul SUA in scandalul Cambridge Analytica: Facebook se lupta continuu cu Rusia

Facebook se lupta continuu cu operatori rusi care incearca sa ii exploateze platforma de socializare, a spus CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, marti, in timpul audierii sale la comisiile de Comert si Juridica ale Senatului american, scrie BBC.

Saptamana filmului din vestul Chinei. Timp de patru zile, bucurestenii vor putea urmari cele mai importante filme made in China

Cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din vestul Chinei debuteaza joi, 12 aprilie, la Bucuresti. Ceremonia de deschidere a Saptamanii filmului din vestul Chinei, manifestare organizata de Festivalul International de Film Silk Road SRIFF), va avea loc de la ora 20. 00, la Cinemateca Eforie din capitala.

A murit Mihai Junea, una dintre cele mai importante voci ale radioului din Romania

Radio Timisoara pierde unul dintre jurnalistii de calibru. Un reper in peisajul presei sportive si nu numai, Mihai Junea a murit in noaptea de luni 9, aprilie.

Mark Zuckerberg a provocat reactii spectaculoase pe bursa in urma audierilor din Congres: Nu s-a mai intamplat asta de doi ani

Audierea lui Mark Zuckerberg in Congresul SUA pare ca a redat increderea oamenilor de afaceri in compania Facebook. Dupa explicatiile pe care Zuckerberg le-a dat in fata senatorilor americani,.

Mark Zuckerberg, in fata parlamentarilor americani. Si-a cerut scuze, insa multe intrebari au ramas fara raspuns

Mark Zuckerberg, patronul Facebook, a ajuns marti in fata parlamentarilor americani, unde a raspuns despre diversele probleme care afecteaza cunoscuta retea de socializare in timpul unei audieri care a durat cinci ore, lasand insa si cateva subiecte.

Cele mai spectaculoase concerte si cine-concerte la TIFF 2018. De unde va puteti lua bilete

Organizatorii TIFF 2018 au pus in vanzare bilete pentru cele mai importante concerte si cine-concerte de la festival.

LIVE Mark Zuckerberg da socoteala in fata Congresului American despre Cambridge Analytica

La aproximativ o luna dupa ce a izbucnit scandalul legat de Facebook si Cambridge Analytica, Mark Zuckerberg a fost chemat in fata Congresului Statelor Unite. Mark Zuckerberg este CEO-ul si fondatorul Facebook. Desi amploarea retelei de socializare a explodat in ultimii ani, principiile de baza pe care functioneaza platforma raman in continuarea cele definite de [].

Mark Zuckerberg, dupa scandalul Cambridge Analytica: A fost greseala mea. Sunt responsabil pentru ceea ce se intampla

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, va sustine marti si miercuri o declaratie in fata Congresului SUA, dupa scandalul Cambridge Analytica. Ma refer la stiri false, implicarea strainilor in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )