Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mark Zuckerberg a urcat pe locul 9 in topul celor mai bogati oameni din lume

B1 B1,
Mark Zuckerberg a urcat pe locul 9 in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a urcat pe locul 9 in topul persoanelor cu cele mai mari averi din lume, scrie Bloomberg. Zuckerberg are o avere estimata la 43,1 miliarde de dolari, cu 8,6 miliarde de dolari mai m. continuă pe B1

Constanta: CN APM, inclusa in topul celor mai mari companii din industria transporturilor si serviciilor portuare

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime CN APM) SA Constanta a fost inclusa in Raportul Plimsoll Top 400. Raportul analizeaza performanta financiara a celor mai mari companii din industria.

Universitatea din Bucuresti, in topul celor mai bune univesitati din lume

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca se afla in topul 1. 000 al universitatilor din lume, realizat de Center for World University Rankings in 2015, in urma evaluarii a.

TOPUL celor mai mari salarii din Romania

Aproximativ 1,5 milioane de romani castiga salariul minim, respectiv putin pe 1. 000 de lei, in timp ce la polul opus se claseaza remuneratii de sute de mii de lei pe luna, sume la care majoritatea angajatilor pot doar sa viseze. In 2015, cel mai mare.

Radu Ghetea, Mariana Gheorghe si Steven van Groningen sunt cei mai mediatizati CEO in presa scrisa

Radu Ghetea ocupa locul intai in topul celor mai mediatizati CEO. Aparitiile il citeaza in calitate de fost presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor actual presedinte onorific) si de presedinte al CEC Bank. Radu Ghetea a inregistrat 106 de mentiuni,.

Dezvaluri despre petreceri dezmatate, cu droguri si prostituate, la bordul celor mai luxoase iahturi din lume

Relaxarea are un inteles diferit pentru cei bogati si celebri, iar personalul care a lucrat la bordul iahturilor de lux a povestit sub rezerva anonimatului lucrurile incredibile vazute la locul de munca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )