Libnet.ro
UNICEF

22:15

Constanta: CN APM, inclusa in topul celor mai mari companii din industria transporturilor si serviciilor portuare

B1 B1,
Constanta: CN APM, inclusa in topul celor mai mari companii din industria transporturilor si serviciilor portuare

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime CN APM) SA Constanta a fost inclusa in Raportul Plimsoll Top 400. Raportul analizeaza performanta financiara a celor mai mari companii din industria. continuă pe B1

TOPUL celor mai mari salarii din Romania

Aproximativ 1,5 milioane de romani castiga salariul minim, respectiv putin pe 1. 000 de lei, in timp ce la polul opus se claseaza remuneratii de sute de mii de lei pe luna, sume la care majoritatea angajatilor pot doar sa viseze. In 2015, cel mai mare.

Mark Zuckerberg a urcat pe locul 9 in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a urcat pe locul 9 in topul persoanelor cu cele mai mari averi din lume, scrie Bloomberg. Zuckerberg are o avere estimata la 43,1 miliarde de dolari, cu 8,6 miliarde de dolari mai m.

Universitatea din Bucuresti, in topul celor mai bune univesitati din lume

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca se afla in topul 1. 000 al universitatilor din lume, realizat de Center for World University Rankings in 2015, in urma evaluarii a.

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula.

Cele mai mari temeri ale Rusiei, confirmate. Ce a declarat ambasadorul rus la UE

Instalarea sistemelor antiracheta in tari europene in pofida acordului nuclear cu Iranul confirma cele mai mari temeri ale Rusiei, afirma ambasadorul rus la UE, Vladimir Cizhov. Oficialul considera ca este vorba.

Victor Ponta: Dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura. Subventii mai mari, TVA 9%, toate fondurile europene absorbite, sectorul bio devenit un brand national

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina personala de Facebook ca, dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura. Dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura! Subventii mai mari,.

Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Cele mai mari edituri de pe piata locala au avut afaceri de 156,8 milioane de lei anul trecut 35,2 mil euro), mai mult cu 16 milioane de lei 3,6 mil. euro) fata de 2013, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Rezultate titularizare 2015 Satu Mare. Doar 32 la suta dintre candidati au luat note mai mari decat 7

Astazi au fost afisate notele la examenul de titularizare din sesiunea 2015. Doi candidati au fost eliminati din examen si numai 32 la suta dintre candidati au luat note mai mari de sapte.

Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa

Samsung Galaxy S6 nu are slot pentru carduri microSD si are o baterie destul de mica. Aceste minusuri se traduc in spatiu de stocare limitat si autonomia scazuta. Pentru a compensa aceste lipsuri, a aparut carcasa Incipio. Spre deosebire de toate modelele din seria Galaxy, Samsung a decis ca pentru ultimul sa nu ofere slot [] Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 10 cele mai mari incendii din istorie

Din momentul in care omul a inceput sa construiasca diverse structuri din lemn si nu din piatra, incendiile au facut parte din rutina zilnica. Desigur, intensitatea difera de la caz la caz. Dar incendiile mari,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )